Bucuresti | 102,8FM ROBIN SCHULZ - ALL WE GOT

Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”

andreea balan si iubitul
Andreea Bălan și Victor Cornea, în Australia / Foto: Instagram

Victor Cornea a demonstrat cât de dedicat este relației sale cu Andreea Bălan, alegând să facă un sacrificiu semnificativ pentru a fi alături de ea în cel mai important moment din cariera sa. Sportivul a renunțat la competițiile de tenis din această perioadă pentru a sprijini concertul grandios pe care Andreea l-a susținut la Sala Palatului din București pe 16 octombrie.

Concertul „Povestea sufletului meu” a reprezentat o realizare majoră pentru Andreea, după luni de pregătiri intense. Deși a avut o echipă profesionistă alături, cel mai mare sprijin al ei a venit din partea iubitului său, Victor, care a fost prezent în public, aplaudând fiecare moment al spectacolului.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, apariția care le-a dat de gândit fanilor: „Se vede că radiezi de bucurie”

„M-am bucurat enorm să-i văd visul devenit realitate. Am trăit și eu fiecare clipă alături de ea. Mi-am luat liber de la competițiile mele și mă bucur foarte mult că am fost acolo pentru ea. Au fost zile pline de emoție, dar i-am oferit din experiența mea de sportiv, să o ajut să se liniștească și să fie echilibrată. Totul a ieșit exact cum și-a dorit”, a declarat Victor Cornea într-un interviu pentru Antena Stars.

Pentru Andreea Bălan, susținerea pe care a primit-o din partea lui Victor a fost crucială. Cântăreața a recunoscut că fără echilibrul pe care l-a găsit alături de iubitul ei, concertul nu ar fi fost la fel de reușit.

„A fost alături de mine trup și suflet. Sunt extrem de recunoscătoare, pentru că fără liniștea și susținerea lui, acest concert nu ar fi fost posibil. Mi-am dorit de mulți ani să fac acest spectacol, dar nu am avut curajul până acum. Când ești iubit, iubești și ai pacea interioară necesară, poți realiza orice”, a mărturisit Andreea.

Citește și: Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”

Unul dintre cele mai sensibile momente din concert a fost atunci când Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său, Săndel Bălan, pe scenă. Printre lacrimi, cântăreața a vorbit despre iertarea totală pe care i-a oferit-o acestuia, subliniind importanța împăcării și iubirii necondiționate. Relația dintre Andreea și tatăl ei a fost marcată de tensiuni în trecut, însă gestul de iertare a impresionat profund publicul prezent la Sala Palatului.

Galerie foto

Top citite
01 andreea balan si tatal ei
Andreea Bălan, emoție pură pe scenă. A făcut pace cu tatăl ei și l-a invitat la "concertul vieții sale": "Momentul meu vindecător"
02 dorian popa
Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif
03 Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”
04 Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo
05 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei

Andreea Bănică a dezvăluit recent secretul din spatele relației sale longevive cu soțul ei, Lucian Mitrea, alături de care împarte o căsnicie de 16 ani. Artista, în vârstă de 46 de ani, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Lucian, dezvăluind câteva detalii despre relația lor de lungă durată și cum au reușit să-și mențină căsnicia atât de solidă.

Joker UK premiere in London - 25 Sep 2024
Lady Gaga dezvăluie că planul ei „numărul unu” este să-și întemeieze o familie cu logodnicul ei: „Sunt atât de entuziasmată!”

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene/ Profimedia
Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, la o lună după ce și-au confirmat relația. Imagini de la nunta spectaculoasă din Louisian

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, un ghid turistic specializat în tururi de mlaștină cu aligatori, într-o ceremonie surpriză organizată în Louisiana. Nunta a avut loc pe malul unui bayou din Des Allemandes, o zonă faimoasă pentru frumusețea sa sălbatică, unde Dufrene își desfășoară activitatea de ghid. Evenimentul a avut loc la doar o lună după ce relația lor a devenit publică, iar imaginile și detaliile au făcut rapid înconjurul presei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”
O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”

O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”

FILM NOW A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”
Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”

Un cățeluș cu blană verde s-a născut într-o fermă din Sardinia, Italia, fiind singurul dintre cei opt frați ai săi care are acest pigment.

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Pusă la zid după eșecul de la JO, Bernadette Szocs a ”speriat” Europa
Pusă la zid după eșecul de la JO, Bernadette Szocs a ”speriat” Europa
DIGI FM Bănel Nicoliță, prima apariție cu noua iubită, după patru ani de relație: „Mi-a fost alături la bine și la greu”
Bănel Nicoliță, prima apariție cu noua iubită, după patru ani de relație: „Mi-a fost alături la bine și la greu”
UTV Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles
Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles