Bucuresti | 102,8FM ADI - VREAU (NEW PW)

Câți copii are Ed Sheeran. Soția lui a fost diagnosticată cu cancer în timpul ultimei sarcini

The BRIT Awards 2022 - Show
Ed Sheeran, The BRIT Awards 2022. Getty Images

Ed Sheeran, în vârstă de 33 de ani, se bucură de o carieră de succes în muzică și se mândrește și cu o viață împlinită în plan personal, fiind căsătorit cu iubita lui din liceu, Cherry Seaborn, care i-a dăruit două fiice.

Ed Sheeran și soția lui, Cherry, au doi copii

Ed și Cherry s-au întâlnit pentru prima dată la Thomas Mills High School din Framlingham, Suffolk, dar nu au fost împreună până când s-au întâlnit din nou în Rhode Island, SUA, în 2015. S-au căsătorit în februarie 2019 într-o ceremonie intimă cu familia și prietenii.

Citește și: Ed Sheeran a vrut să se lase de muzică după ce a devenit tată. De ce s-a răzgândit: “Muzica e ceea ce sunt”

Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor de familie, însă se știe foarte bine că aceștia au împreună două fiice - Lyra, în vârstă de patru ani și Jupiter, de doi ani.

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 3.20PM GMT (10.20AM EST) 21ST FEB 2022 - Ed Sheeran And Wife Cherry Seaborn Soak Up The Sun Down Under On A Byron Bay Beach Day With Their Daughters, Lyra And Jupiter

Ed Sheeran, alături de fiica lui, în februarie 2022/ Profimedia Images

Deocamdată, Ed Sheeran nu a făcut publice imagini cu fiicele sale pe social media, preferând să le păstreze identitatea secretă.

*EXCLUSIVE* WEB MUST CALL FOR PRICING - Ed Sheeran and his wife Cherry Seaborn enjoy their family break  visting the ARTIS Amsterdam Royal Zoo. *PICTURES TAKEN ON THE 18/07/2022*

Ed Sheeran, la plimbare cu soția lui, Cherry și cele două fiice ale lor aflate în cărucioare, în iulie 2022 / Profimedia Images

Ce se știe despre fetele artistului

Lyra Antarctica Seaborn Sheeran a venit pe lume în august 2020, iar muzicianul nu a ezitat să nu vorbească despre cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tată.

„Ei bine, după ce am devenit tată simt că stilul meu de viață s-a schimbat. În loc să merg la somn la șase dimineața, mă trezesc la patru”, îi spunea el lui James Corden, în iunie 2021, potrivit People. 

Citește și: Ed Sheeran despre momentul când a renunțat la alcool, cu două luni înainte de a se naște Lyra: Beam mult

„Simt că parcă așa ar trebui să fie viața. E grozav”, a continuat el, adăugând: „Sunt mai sănătos decât am fost vreodată. Fac exerciții în fiecare zi . Petrec foarte mult timp acasă, lucrând la album. Da, mă simt ca un om normal. E bine”.

în mai 2022, artistul a anunțat că el și Seaborn și-au mărit familia, anunțând venirea pe lume a celei de-a doua fiice, Jupiter. La momentul respectiv, acesta a ales să-i păstreze secret numele, pe care l-a dezvăluit abia în martie 2023, când a anunțat noul album - Subtract.

Cherry a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii

În timpul celei de-a doua sarcini, Cherry a fost diagnosticată cu o tumoră care nu putea fi operată sau tratată cât timp era gravidă. Nesiguranța, stresul și grijile i-au pus pe Ed și partenera lui într-o mare cumpănă.

Ed Sheeran, dezvăluiri despre venirea pe lume a fiicei sale

Ed Sheeran și soția lui, Cherry / Profimedia Images

"La începutul lui 2022, mai multe evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mintală și felul în care vedeam muzica și arta. Să scriu piese e terapia mea, mă ajută să dau un sens sentimentelor. Am scris fără să mă gândesc la cum vor ieși melodiile, am scris orice mi-a venit în minte. Așa s-a întâmplat că într-o săptămână am înlocuit munca mea de 10 ani cu cele mai adânci și negre gânduri. În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare care nu poate fi tratată decât după ce naște. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit brusc. M-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate. Simțeam că mă înec", a transmis Ed Sheeran pe Instagram, în momentul în care și-a anunțat noul album, "Subtract", la care a lucrat zece ani.

Citește și: Ed Sheeran s-a confruntat cu tulburări de alimentație după ce s-a comparat cu Justin Bieber și Shawn Mendes: „Mă consideram gras”

Artistul britanic a spus că este pentru prima dată când nu scoate un produs muzical cu gândul ca oamenii să-l placă, ci unul care arată "onest și adevărat unde sunt în viața mea de adult".

Galerie foto

Motivul pentru care Ed Sheeran își amână înregistrarea noului album

Sheeran, care a dominat topurile muzicale cu șapte albume de succes, inclusiv recordul său „Divide” din 2017, a decis să își concentreze eforturile pe susținerea educației muzicale pentru tineri. În trecut, el a donat milioane de lire sterline vechii sale școli, Thomas Mills High din Suffolk, după ce a fost contactat de fostul său profesor în legătură cu reducerile de finanțare din 2018.

Citește și: Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”

„Am început să fac asta în regiunea din care sunt și tocmai acum ne-am schimbat pentru a o face la nivel național. Acum vizitez mai multe licee care chiar au nevoie de finanțare pentru muzică și puteți vedea diferența”, a declarat Ed Sheeran

Cântărețul a subliniat importanța educației muzicale, menționând că, deși nu era un student academic, muzica l-a ajutat să-și găsească drumul și să exceleze. „Mi s-a părut foarte util să fiu la o școală finanțată de stat care a încurajat cu adevărat muzica. Au tăiat finanțarea pentru asta în Anglia, așa că fac tot ce pot pentru a obține finanțare pentru a le oferi și altor tineri posibilitatea pe care am avut-o eu.”

În 2020, Sheeran a donat 170.000 de lire sterline vechii sale școli pentru a sprijini programele de artă și muzică, contribuind la modernizarea sălilor de artă, IT și muzică. Fundația de muzică Ed Sheeran Suffolk a oferit școlii camere foto, MacBook-uri și o cameră obscură de fotografie pentru departamentele sale de artă.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Top citite
01 "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”
02 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
03 Raluca Angel și cei cinci copii ai săi/ Foto: Facebook
Raluca, fosta solistă a trupei Angels, despre viața cu cinci copii: „Fără bone, fără ajutoare!”. Câți bani o costă rechizitele, în 2024
04 Madonna
Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi
05 Taylor Swift's Eras Tour Electrifies Wembley Stadium - 15 Aug 2024
Surpriza lui Taylor Swift pentru fanii de pe Wembley. A cântat cu starul pe care-l consideră „fratele ei”. „Muncește atât de mult”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna și A$AP Rocky, împreună cu cei doi fii ai lor/ Profimedia
Cum arată vacanțele Rihannei de când a devenit mamă. Artista, surprinsă pe o plajă din Barbados cu ASAP Rocky și cei doi copii ai lor

Rihanna și A$AP Rocky au fost surprinși bucurându-se de o vacanță în familie pe o plajă din Barbados, țara natală a artistei. Cuplul, care și-a început relația în 2020, a fost văzut petrecând timp de calitate alături de cei doi copii ai lor: RZA, în vârstă de doi ani, și Riot, de doar un an.

Fussball, Herren, Saison 2023/24, UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball EM 2024, Halbfinale in Dortmund, Niederlan
Adele, în tribune la EURO 2024. A trăit intens meciul Angliei. Ed Sheeran s-a aflat și el printre microbiști

Adele și Ed Sheeran au aplaudat din tribune victoria Angliei, în semifinala Euro 2024, de miercuri seară, de la Dortmund, Germania.

Ed Sheeran a devenit tată încă o dată/ Profimedia
Motivul pentru care Ed Sheeran își amână înregistrarea noului album. Schimbarea pe care artistul vrea să o facă în carieră

Ed Sheeran, renumitul cântăreț și compozitor britanic, a anunțat recent că va lua o pauză de la înregistrarea noului său album pentru a lansa o inițiativă surprinzătoare în cariera sa. Artistul, în vârstă de 33 de ani, dorește să implementeze o schemă națională pentru a sprijini finanțarea lecțiilor de muzică în școlile din Marea Britanie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună
Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville