Bucuresti | 102,8FM ASDIS - FLASHBACKS (NEW PW)

Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020

Celine Dion. Getty Images

Celine Dion ar urma să revină pe scenă la Jocurile Olimpice de la Paris, după o pauză de mai bine de patru ani. Ea ar urma să cânte o singură piesă, însă onorariul este uriaș, potrivit unor surse.

Céline Dion, care suferă de sindromul persoanei rigide, o afecţiune neurologică ce îi afectează vocea şi care a obligat-o să se retragă din lumina reflectoarelor, nu a mai urcat pe scenă din 8 martie 2020, când a concertat la Newark, în Statele Unite.

Citește și: Celine Dion a izbucnit în lacrimi în timp ce a detaliat lupta cu boala incurabilă de care suferă: „Dacă nu pot alerga, voi merge”

Céline Dion ar putea să participe la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2024, unde ar putea cânta „L'Hymne à l'amour” de Édith Piaf, potrivit presei internaționale.

Celine Dion Returns To Caesars Palace Residency

Celine Dion. Getty Images

Pentru interpretarea acestei piese, ea a urma să primească nu mai puțin de două milioane de dolari, scriu jurnaliștii de la TMZ.

Citește și: Celine Dion, dezvăluiri grele despre cum o afectează boala de care suferă: "Am avut coaste rupte de la spasmele musculare"

Potrivit informaţiilor BFM TV, cântăreaţa a ajuns deja în Franța, fiind cazată la Royal Monceau, în arondismentul 8. De asemenea, ea urmează să facă o probă la Dior, în vederea ceremoniei de deschidere, au declarat pentru BFM TV surse din anturajul ei.

Celine Dion spunea că își dorește să revină pe scenă

Recent, în cadrul unui documentar despre problemele ei de sănătate, Celine Dion a evocat încă o dată suferinţele sale cauzate de sindromul persoanei rigide - care provoacă rigiditate musculară la nivelul trunchiului, braţelor şi picioarelor şi poate declanşa spasme severe.

Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc. Chiar dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face. O voi face", declara cântăreaţa în vârstă de 56 de ani.

„O fac pentru că vreau şi pentru că îmi lipseşte" şi „nu doar pentru că trebuie sau pentru că am nevoie", a adăugat artista premiată cu Grammy, interpreta unor piese de mare succes, precum "My Heart Will Go On", relatează Agerpres.

Cântăreaţa a dezvăluit pentru prima dată în decembrie 2022 că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o maladie autoimună.

celine dion

Celine Dion / Foto: Profimedia

„Este ca şi cum cineva te sugrumă", a dezvăluit artista, subliniind că durerea îi poate străbate tot corpul şi că spasmele i-au fracturat uneori coastele.

Vedeta internaţională a fost nevoită să anuleze o serie de spectacole planificate pentru 2023 şi 2024, spunând că nu era suficient de puternică pentru a pleca în turneu. Ea a avut o apariţie surpriză la începutul acestui an la gala premiilor Grammy, unde i-a înmânat cântăreţei Taylor Swift premiul pentru albumul anului.

Celine Dion, originară din Quebec, a vândut peste 250 de milioane de albume în cariera sa întinsă pe mai multe decenii. Ultimul ei turneu mondial, "Courage World Tour", a fost întrerupt de pandemia de COVID-19. 

Galerie foto

Top citite
01 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
02 Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard
03 Lora/ Foto: Facebook
Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert a devenit virală. Artista l-a corectat în timp ce cânta
04 Taylor Swift
Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”
05 Dua Lipa performs at the Glastonbury Festival
Dua Lipa a câștigat 1 milion de lire sterline pe săptămână anul trecut. Ce avere are artista de 28 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga
Lady Gaga, îmbrățișări cu Tom Cruise și Ariana Grande, la JO de la Paris. Artista n-a renunțat nici pe arenă la tocurile imposibile

După ce a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, Lady Gaga a mai rămas câteva zile la Paris. Capitala Franței s-a umplut de vedete americane din industria de entertainment, care au vrut să asiste la reprezentațiile conaționalelor din echipa de gimnastică.

Celine Dion, la JO de la Paris 2024
"Prima medalie de aur e pentru Celine Dion". Momentul de la JO de la Paris, aclamat pe viu, "aplaudat" și pe internet

Celine Dion a fost cea mai mare și plăcută surpriză a organizatorilor ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Aceasta a cântat piesa lui Edith Piaf, "L’Hymne à l’amour" / "Imnul iubirii", de la primul etaj al Turnului Eiffel. După reprezentația care a însemnat revenire ei în fața publicului, artista a declarat că este foarte bucuroasă și onorată.

Celine Dion
Celine Dion, incredibil de impresionată de cum au primit-o fanii în Paris. Imagini și amintiri care-i vor rămâne mereu în suflet

Celine Dion a făcut o adevărată baie de mulțime în Paris, unde a ajuns cu câteva zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, unde este așteptată să cânte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale