Bucuresti | 102,8FM INA WROLDSEN - STRONGEST

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la vârsta de 83 de ani: „Ne va fi foarte dor de ea”

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit/ Foto: Captură video Youtube
Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit/ Foto: Captură video Youtube

Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi şi o figură familiară fanilor ca fondatoare a fan clubului trupei Bon Jovi, a murit marţi la vârsta de 83 de ani, scrie Variety.

Decesul femeii cunoscute de unii fani drept "Mama Jovi" a avut loc la Monmouth Medical Center, Long Branch, New Jersey. Nu a fost indicată cauza decesului, relatează News.ro.

„Mama noastră a fost o forţă de luat în considerare; spiritul şi atitudinea ei au modelat această familie", a spus Jon Bon Jovi, 62 de ani. "Ne va fi foarte dor de ea".

Citește și: Jon Bon Jovi, dezvăluiri după ce a recunoscut că i-a fost infidel soției sale: „Fiecare zi cu ea este o provocare!”

După zeci de ani în care a jucat un rol important în istoria familiei - şi, prin urmare, a trupei - Carol Bongiovi şi-a făcut apariţia într-unul dintre videoclipurile fiului său, la fel ca soţul, John Bongiovi, Sr., care îi supravieţuieşte. Pentru videoclipul său "Story of Love" din 2021, rockerul a cântat în faţa unui mare portret alb-negru al părinţilor săi în tinereţe, subliniind cât de mult timp au fost împreună - chiar dacă a făcut aluzie la propria sa uniune de lungă durată cu iubita sa din liceu, Dorothea Bongiovi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ceea ce am primit de la părinţii mei a fost capacitatea de a transforma visul în realitate", a declarat Bon Jovi pentru Big Issue în 2020. "Chiar dacă nu erai cu adevărat bun în meseria ta, dacă credeai că eşti, puteai lucra la ea. Pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că acesta a fost un mare dar pe care l-am primit de la părinţii mei. Ei au crezut cu adevărat în mantra lui John Kennedy de a merge pe Lună. 'Da, sigur că poţi ajunge pe Lună. Doar du-te, Johnny'. Şi acolo m-am dus". 

Unul dintre motivele pentru care Carol a ieşit în evidenţă în faţa fanilor formaţiei, dincolo de faimosul ei sprijin pentru eforturile muzicale ale fiului, a fost faptul că foarte puţini rockeri pot spune povestea de a fi fiul a doi puşcaşi marini. Părinţii lui s-au cunoscut când erau amândoi în Corpul Puşcaşilor Marini în anii 1950, căsătorindu-se la scurt timp după aceea.

Citește și: Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

Carol Sharkey s-a născut şi a crescut în Erie, Pennsylvania. După ce ea şi soţul ei au fost eliberaţi din Marină, s-au mutat în Sayreville, NJ, unde s-a născut fiul lor, Jon, în 1962.

Potrivit biografiei lui Jon Bon Jovi scrisă de Laura Jackson, Carol l-a încurajat pe Jon să cânte şi "se aşeza cu fiul ei mai mare în faţa unei oglinzi de mari dimensiuni (unde) se distrau împreună privindu-se interpretând cântece". Când avea doar 7 ani, Carol a adus acasă o chitară acustică şi l-a îndemnat să înveţe să cânte la ea, deşi abia în adolescenţă a început să se apuce serios de muzică.

Carol mai are doi, Anthony şi Matthew, şi opt nepoţi.

Galerie foto

Top citite
01 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
02 Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza
03 Christina Aguilera/ Foto: Facebook
Christina Aguilera, pictorial îndrăzneț după ce și-a recuperat silueta din adolescență. Cum arată artista după ce a slăbit
04 Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, sfâșiată de durere. Mama și sora artistei au murit în aceeași zi: „O întorsătură tragică”
05 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora, seducătoare într-un costum de baie minuscul în Ibiza. Artista a atras toate privirile în timp ce se relaxa în mare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia
Cine l-a convins pe Machine Gun Kelly să renunțe la droguri. Artistul a spus tot: „Mi-a frânt inima”

Machine Gun Kelly a făcut o mărturisire emoționantă despre momentul care l-a determinat să renunțe la droguri. Artistul, al cărui nume real este Colson Baker, a dezvăluit că fiica sa, Casie, în vârstă de 15 ani, a fost cea care l-a confruntat și l-a convins să facă schimbarea radicală în viața sa.

Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, seducătoare într-o rochie din piele care i-a îmbrățișat formele. Artista a radiat la brațul iubitului, în Londra

Dua Lipa a atras toate privirile vineri seară, când a ieșit la o întâlnire romantică alături de iubitul său, actorul Callum Turner, la faimosul Chiltern Firehouse din Londra. Cântăreața de 28 de ani a uimit într-o rochie din piele maro, care i-a evidențiat silueta impecabilă.

Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera spune că producătorii muzicali au judecat-o când s-a îngrășat: „Le-a plăcut de mine doar ca adolescentă slabă”

Christina Aguilera a vorbit recent despre presiunile la care a fost supusă în industria muzicală din cauza fluctuațiilor sale de greutate. Într-un interviu acordat revistei Glamour, vedeta a mărturisit că producătorii muzicali au criticat-o dur în momentul în care a început să se îngrașe la vârsta de 20 de ani, preferând-o în perioada adolescenței, când era mult mai slabă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale