Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DUA LIPA - HOUDINI (PROFM EDIT)

Camila Cabello, într-o fustă minusculă, din dantelă transparentă. A atras toate privirile pe străzile din Londra

Glastonbury Festival, Day 4, UK - 29 Jun 2024
Camila Cabello. Glastonbury 2024. Profimedia

Camila Cabello are parte de o săptămână foarte aglomerată în Londra, în urma apariției pe piață a celui mai nou album al ei, C,XOXO.

Artista în vârstă de 27 de ani, fostă membră a grupului Fifth Harmony, și-a lansat cel mai nou material discografic pe 28 iunie.

Următoarea zi, ea a urcat pe scena Festivalului Glastonbury, unde și-a impresionat fanii cu show-ul pe care l-a susținut.

De atunci, Camila a fost fotografiată de mai multe ori pe străzile din Londra. Marți, vedeta a atras privirile tuturor într-o ținută extravagantă. 

Cabello a îmbrăcat o fustă din dantelă neagră, transparentă și foarte scurtă. A asortat o bluză mulată pe corp și o pereche de cizme negre, peste genunchi, cu o estetică inedită. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta și-a prins părul într-un coc dezordonat și a optat pentru un machiaj puternic.

Camila Cabello, adevărul despre poșeta care s-a topit în timp ce ea poza pe scările de la Met Gala: Mi-au înghețat mâinile

Iată câteva imagini cu recentele apariții ale faimoasei Camila Cabello, în Marea Britanie: 

Galerie foto

Top citite
01 Camila Cabello, într-o zi obișnuită, fără machiaj/ Profimedia
Cum arată Camila Cabello într-o zi obișnuită, fără machiaj. Artista, surprinsă la o plimbare cu mama sa
02 stire PROFM foto studio
Bianca e marea câștigătoare #FollowPROFM Lisabona!
03 Camila Cabello
Camila Cabello, în pantaloni minusculi, în drum spre studioul de înregistrări. S-a schimbat total în ultimul an
04 camila (15)
Camila Cabello, adevărul despre poșeta care s-a topit în timp ce ea poza pe scările de la Met Gala: Mi-au înghețat mâinile
05 *EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White
Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

EXCLUSIVE: Camila Cabello Shows Off Her New Long Blonde Hair During A Studio Visit - 21 Feb 2024
După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase

Camila Cabello a îmbrățișat total noua ei schimbare de look. Vârsta de 27 de ani a venit pentru artista americană într-un moment al transformării, al reinventării. 

Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”

Camila Cabello, cântăreața cunoscută pentru piesa „Havana”, a optat pentru o schimbare drastică de look, impresionându-și complet prietenii virtuali.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”
O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

FILM NOW De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat ce țări sunt în pericol
Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat ce țări sunt în pericol
DIGI SPORT Gino Iorgulescu: ”La spital mi-a cerut 3 milioane de euro!”. A venit replica soției victimei lui Mario Iorgulescu
Gino Iorgulescu: ”La spital mi-a cerut 3 milioane de euro!”. A venit replica soției victimei lui Mario Iorgulescu
DIGI FM Antonio, puștiul care la 8 ani abia putea lega câteva vorbe, iar la Evaluarea Națională a obținut rezultate admirabile, inclusiv 9.95 la matematică
Antonio, puștiul care la 8 ani abia putea lega câteva vorbe, iar la Evaluarea Națională a obținut rezultate admirabile, inclusiv 9.95 la matematică
UTV Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”