Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

Britney Spears
Britney Spears / Getty Images

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 42 de ani, și-a uimit fanii după ce a făcut public un mesaj bizar, în care susține că s-a căsătorit cu ea însăși.

La un an de la divorțul de Sam Asghari, cântăreața a făcut public un videoclip în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, din satin, iar pe cap poartă un voal de mireasă.

Citește și: Motivul pentru care Britney Spears este nevoită să plătească pensie alimentară fiului cel mic, deși a devenit major de curând

„Ziua în care m-am căsătorit cu mine. Aduceți-o înapoi pentru că, deși ar putea să pară ceva jenant sau stupid, eu cred că este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut vreodată”, a scris ea în dreptul videoclipului care a stârnit ample comentarii printre fani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile respective, vedeta pop apare îmbrăcată într-o rochie midi, din satin, iar pe cap poartă un voal din dantelă. Totodată, artista este machiată și zâmbește în fața obiectivului de filmat.

Citește și: Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

„Sunt convinsă că de data asta va dura”, „Ce ciudat”, „Ce trist!”, „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”, au fost câteva dintre reacțiile utilizatorilor de internet.

Britney Spears și Sam Asghari s-au despărțit la scurt timp după nuntă

Britney și Sam au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei „Slumber Party”. Sam a cerut-o în căsătorie în septembrie 2021, iar cei doi s-au căsătorit pe 4 iunie anul următor, într-o ceremonie spectaculoasă la Los Angeles, la care au participat prieteni apropiați și personalități de top.

Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat decât 14 luni, cuplul despărțindu-se pe 28 iulie anul trecut. Conform TMZ, divorțul a fost amiabil și termenii acordului prenupțial au fost respectați. „Divorțul a fost pe cale amiabilă și contractul prenupțial nu a fost contestat”, a declarat o sursă pentru revista People. „Britney continuă să-și îndrepte atenția spre libertate și merge mai departe.”

După despărțire, au existat speculații că Britney i-ar plăti chiria lui Sam, însă surse apropiate cuplului au negat aceste zvonuri. „Speculațiile că ea este în dificultate financiară sunt false și nu are niciun contract de închiriere pentru el”, au declarat aceștia pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

Sam Asghari a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, scriind: „După șase ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, soția mea și cu mine am decis să încheiem călătoria noastră împreună. Vom păstra dragostea și respectul pe care îl avem unul pentru celălalt și îi doresc tot binele.”

În ciuda divorțului, o sursă apropiată a declarat pentru People că Britney rămâne „pozitivă, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă”. Sursa a adăugat că artista se concentrează acum pe viitor.

Sam a vorbit frumos despre Britney într-un interviu post-despărțire, afirmând: „A fost o binecuvântare să poți împărtăși viața cu cineva pentru o lungă perioadă de timp. Oamenii se despart și merg mai departe. Întotdeauna am urât când oamenii care s-au iubit odată vorbesc urât unul despre celălalt după despărțire. Eu nu voi face niciodată asta, pentru că nu am avut decât o experiență uimitoare și o viață grozavă alături de Britney, iar asta va rămâne mereu o parte din viața mea.”

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
02 Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene/ Profimedia
Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, la o lună după ce și-au confirmat relația. Imagini de la nunta spectaculoasă din Louisian
03 Britney Spears
Britney Spears, dans lasciv în costum de baie și cizme cu toc. Videoclipul a ajuns viral pe rețelele de socializare
04 Charlie Puth și Brooke Sansone/ Profimedia
Charlie Puth și Brooke Sansone s-au căsătorit, la un an de când și-au anunțat logodna: „Promit că te voi iubi în fiecare zi”
05 Britney Spears
Motivul pentru care Britney Spears este nevoită să plătească pensie alimentară fiului cel mic, deși a devenit major de curând
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan și Victor Cornea
Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „O hârtie nu face diferența, noi ne iubim foarte mult!”

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de aproape doi ani și, în ciuda faptului că trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cei doi nu se grăbesc să se căsătorească.

andreea banica
Cum le-a răspuns Andreea Bănică „cârcotașilor” din mediul online. Reacțiile au curs lanț la postarea artistei: „Eu sunt bine cu mine”

Andreea Bănică a avut o replică acidă pentru cei care o critică în mediul online. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în oglindă, în care apare îmbrăcată într-o rochie midi neagră, ce i-a pus în evidență silueta.

Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget

Rita Ora a mărturisit într-o manieră jucăușă că l-a „forțat” pe soțul ei, Taika Waititi, să-i pună inelul pe deget, în cadrul unui interviu acordat emisiunii The Rebecca Judd, difuzată miercuri dimineață. Artista în vârstă de 33 de ani a discutat despre relația sa cu regizorul neozeelandez, subliniind cum cei doi se inspiră reciproc.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT ”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
DIGI FM Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
UTV Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor
Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor