Bucuresti | 102,8FM STEFANIA - MA BEBE (NEW PW)

Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”

Beyonce / Profimedia Images

Beyonce a rupt tăcerea despre cel mai important rol din viața ei, acela de mamă, ea dezvăluind că, în ciuda averii pe care o deține și a statului de vedetă, își crește cei trei copii într-un mod cât mai echilibrat.

Într-un interviu pentru GQ, artista, care este câștigătoare a 32 de premii Grammy, a mărturisit că ea și soțul ei, Jay-Z, fac tot ce pot pentru a-și proteja copiii - pe Blue Ivy, în vârstă de 12 ani și pe gemenii Rumi și Sir de șapte ani și încearcă să le ofere o viață „normală”.

Beyonce and her daughters Blue Ivy and Rumi promote her new Ivy Park Kids Rodeo clothing line

Beyonce și Blue Ivy , Foto: Profimedia

„Un lucru la care am muncit extrem de mult a fost să mă asigur că cei trei copii ai mei pot avea cât mai multă normalitate și intimitate posibilă”, a declarat ea, potrivit Hola.

Citește și: Beyonce, într-un body strâns pe corp, în culorile SUA. A prezentat într-un mod inedit echipa olimpică a țării sale

Cântăreața a subliniat, de asemenea, că face tot ce poate pentru a se asigura că viața ei personală nu este transformată într-un brand: „Este foarte ușor pentru celebrități să-și transforme viețile într-o artă a spectacolului, dar eu nu-mi doresc asta”.

Beyonce Knowles with Blue Ivy, 11, and six-year-old twins Rumi and Sir, blowing out birthday candles

Beyonce și cei trei copii / Profimedia Images

„Am făcut un efort susținut pentru a rămâne reală, pentru a-mi seta niște limite clare, care să mă protejeze atât pe mine, cât și pe familia mea. Nicio sumă de bani nu valorează cât pacea mea”, a mai spus ea.

De asemenea, Queen Bey a subliniat că un aspect important în ceea ce privește menținerea unui echilibru între pacea interioară și carieră a fost „să-și construiască programul în jurul familiei sale: „Încerc să plec în turneu doar atunci când copiii nu sunt la școală. Întotdeauna am visat la o viață în care aș putea să văd lumea cu cei dragi, să-i expun la diferite limbi, arhitecturi și stiluri de viață”.

Citește și: Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

În plus, artista nu s-a ferit să admită că este greu să crească trei copii: „Pe măsură ce cresc devin mai independenți și au nevoi proprii”, a spus ea, explicând că aceștia au diferite pasiuni și vieți sociale.

„Gemenii parcă sunt trimiși de Dumnezeu. Parentingul te învață multe despre tine. Ai nevoie de multă răbdare. Pur și simplu iubesc asta. Este ceva ce îmi aduce împlinire!”, a mai spus ea. 

Potrivit cântăreței piesei „Halo”, cei trei copii ai săi o însoțesc oriunde merge. „Copiii mei vin cu mine peste tot”, a dezvăluit ea, continuând: „Vin la birou după școală și sunt cu mine în studio. Sunt la repetițiile de dans. Este firesc să învețe coregrafiile mele”, a mai subliniat ea.

Beyonce, o mamă extrem de mândră

Spre deosebire de gemeni, Blue Ivy a experimentat deja ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor. Ea a pășit de câteva ori pe covorul roșu, a cântat și a dansat alături de mama ei, iar în curând va debuta ca actriță.

„Blue este o artistă!”, a spus Beyonce, adăugând: „Are un gust grozav în muzică și modă. Este o editoare fantastică, pictoriță și actriță. Creează personaje de la vârsta de trei ani. Este un talent înnăscut, dar nu am vrut ca Blue să fie pe scenă. Blue a fost cea care și-a dorit asta”, a mai spus ea.

Galerie foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
02 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
03 beyonce (1)
Beyonce, într-o rochie minusculă la petrecerea ei de 43 de ani. Baloane colorate, înot în ocean și băuturi fine, pe o insulă privată
04 Raluca Angel și cei cinci copii ai săi/ Foto: Facebook
Raluca, fosta solistă a trupei Angels, despre viața cu cinci copii: „Fără bone, fără ajutoare!”. Câți bani o costă rechizitele, în 2024
05 The BRIT Awards 2022 - Show
Câți copii are Ed Sheeran. Soția lui a fost diagnosticată cu cancer în timpul ultimei sarcini
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi

Recent, Madonna a sărbătorit împlinirea a 66 de ani, iar la petrecerea organizată în Italia, ea i-a avut pe toți cei șase copii, inclusiv pe David Banda, care a stârnit controverse în urmă cu câteva săptămâni, când a dezvăluit că nu mai locuiește în casa mamei lui și are o situație financiară proastă.

Rihanna și A$AP Rocky, împreună cu cei doi fii ai lor/ Profimedia
Cum arată vacanțele Rihannei de când a devenit mamă. Artista, surprinsă pe o plajă din Barbados cu ASAP Rocky și cei doi copii ai lor

Rihanna și A$AP Rocky au fost surprinși bucurându-se de o vacanță în familie pe o plajă din Barbados, țara natală a artistei. Cuplul, care și-a început relația în 2020, a fost văzut petrecând timp de calitate alături de cei doi copii ai lor: RZA, în vârstă de doi ani, și Riot, de doar un an.

beyonce (6)
Beyonce, într-un body strâns pe corp, în culorile SUA. A prezentat într-un mod inedit echipa olimpică a țării sale

Beyonce a fost aleasă să prezinte echipa de olimpici a Statelor Unite, într-un clip care a făcut deliciul americanilor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie