Bucuresti | 102,8FM ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO (NEW PW)

Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy

Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter

Beyoncé a fost în centrul atenției la nunta fostului său asistent personal, Sam Greenberg, unde a participat alături de soțul său, Jay-Z, și fiica lor cea mare, Blue Ivy. Evenimentul fastuos a avut loc în Nantucket, Massachusetts, iar prezența artistei a transformat seara într-una memorabilă.

Momentul culminant al serii a fost când Beyoncé a urcat pe ringul de dans și a dansat pe propria sa melodie, „Love On Top”, din 2011, împreună cu mireasa. Înconjurate de invitații care aplaudau și filmau entuziasmați, cele două au dansat cu grație, creând o atmosferă plină de bucurie. Participanții nu au ratat ocazia de a surprinde momentul și de a-l publica pe rețelele sociale, unde a devenit viral.

Citește și: Beyonce, într-un body strâns pe corp, în culorile SUA. A prezentat într-un mod inedit echipa olimpică a țării sale

Beyoncé a atras privirile cu un outfit spectaculos, purtând o bluză cu imprimeu floral semnată de Farm Rio, asortată cu o fustă cu franjuri. Jay-Z, la rândul său, a optat pentru un look relaxat, dar elegant, îmbrăcat într-un costum cafeniu și un tricou alb, accesorizat cu ochelari de soare și un pandantiv auriu. Fiica lor, Blue Ivy, în vârstă de 12 ani, a captat și ea atenția celor prezenți, purtând o rochie roșie scurtă și o pereche de ochelari de soare negri. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prezența celor trei la nunta fostului asistent al lui Beyoncé a stârnit un val de entuziasm pe rețelele sociale, fanii fiind încântați să vadă un moment atât de intim și personal din viața unei artiste de talia ei.

Citește și: Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

„Este atât de frumos să o vezi pe Beyoncé relaxată, distrându-se și trăind momentul”, a comentat un fan pe Twitter. „Beyoncé care face lucruri normale este pur și simplu adorabilă”, a adăugat altcineva. Un alt utilizator de rețele sociale a remarcat: „Bey arăta atât de fericită! E minunat să o vezi bucurându-se de viață, exact așa cum merită.”

Evenimentul a avut loc la doar câteva zile după ce Beyoncé și-a sărbătorit cea de-a 43-a aniversare. Artista a marcat această ocazie specială cu o vacanță de lux la plajă, surprinsă în mai multe fotografii pe care le-a împărtășit pe contul său de Instagram. Într-una dintre postări, cântăreața și-a exprimat recunoștința pentru încă un an de viață, mulțumindu-le fanilor pentru urările primite: „Sunt atât de recunoscătoare pentru încă un an. Vă mulțumesc tuturor pentru urările frumoase de ziua mea.”

Beyoncé/ Foto: Profimedia

Beyoncé/ Foto: Profimedia

Imaginile din vacanța sa aniversară o arată pe Beyoncé relaxându-se, bucurându-se de un trabuc și sorbind dintr-un pahar de whisky SIRDAVIS, brandul de whisky pe care ea și Jay-Z l-au lansat. Cuplul a petrecut momente liniștite împreună, admirând priveliștea de pe veranda vilei lor private.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”
02 Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville/ Profimedia
Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile sunt virale
03 Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images
Katy Perry, criticată dur pentru reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”
04 *ARCHIVE IMAGES* Prince George Celebrates His Eleventh Birthday In London, UK - 21 July 2024
Adda, imagini fără filtre. Cântăreața s-a filmat dansând în ploaie, într-o rochie prin care i se putea întrezări totul
05 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză

Adele, una dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaționale, a surprins recent publicul refuzând o oportunitate de a câștiga 200 de milioane de dolari pentru a-și extinde turneul. Cântăreața britanică și-a încheiat spectacolele la München, weekend-ul trecut, spunându-le fanilor că nu vor mai avea ocazia să o vadă live „pentru o perioadă incredibil de lungă”. Motivația sa? Dorința de a petrece mai mult timp alături de familia sa și de a se concentra pe viața personală.

beyonce (1)
Beyonce, într-o rochie minusculă la petrecerea ei de 43 de ani. Baloane colorate, înot în ocean și băuturi fine, pe o insulă privată

Beyonce a împlinit 43 de ani și a sărbătorit alături de soțul ei, Jay-Z, într-un paradis exotic. Dacă anul trecut, ziua ei de naștere a prins-o în turneu, acum, solista a fost într-un "turneu" al relaxării. S-a răsfățat la soare, a înotat și s-a bucurat de timpul petrecut cu familia ei.

Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza

Dua Lipa, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă într-o escapadă romantică pe insula Ibiza alături de iubitul său, actorul britanic Callum Turner, de 34 de ani. Cei doi au sărbătorit împreună ziua de naștere a artistei, petrecând momente de neuitat într-un cadru de lux, alături de prieteni apropiați și de familie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie