Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE GAMUEL SORI - US

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

bebe rexha (11)
Bebe Rexha / Foto: Profimedia

Înainte de primul weekend la Coachella, Bebe Rexha și-a făcut câteva poze în parcare, dimineața devreme, și în spatele scenei, invitându-și fanii să o vadă live la poate cel mai cunoscut festival muzical din lume. Înainte de cel de-al doilea weekend, artista s-a pregătit intens din punct de vedere fizic.

Citește și: Bebe Rexha, într-o rochie foarte decoltată și strâmtă, care i-a evidențiat silueta clepsidră: "N-am putut să respir, dar am arătat bine"

Mai sigură pe ea ca oricând, după ce o perioadă lungă a spus că a fost nemulțumită de corpul ei cu rotunjimi generoase, artista britanică s-a lăsat filmată așa cum rar a făcut-o: în echipament de sport - colanți mulați și o bustieră asortată și decoltată, gata să transpire și să consume calorii, dar și să câștige rezistență pentru concerte.

bebe rexha

Bebe Rexha / Foto: Instagram

Desculță, nemachiată și cu zâmbetul pe buze, solista de 34 de ani a arătat că a intrat într-o nouă etapă a vieții ei, cea a acceptării de sine.

Bebe Rexha a fost uneori dură cu ea însăși din cauza kilogramelor în plus pe care le-a pus din cauza sindromului ovarelor polichistice, de care suferă, mai ales pentru că online a citit de multe ori cuvinte urâte la adresa ei. Cu toate acestea, solista a învățat să nu mai pună la suflet toate vorbele dureroase. La un moment dat, chiar fostul ei iubit i-a atras atenția că s-a îngrășat, iar ea, la rândul ei, l-a dat de gol online în legătură cu reproșul făcut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Bebe Rexha și-a expus formele voluptoase, în ciuda comentariilor răutăcioase. Sute de mii de like-uri la pozele în costum de baie

Galerie foto

Top citite
01 profimedia-0866852108
Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant
02 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
03 Mira
Mira, într-o rochie cu decolteu amețitor, decupată până la abdomen. A prins mai mult curaj: "Anul acesta este clar anul schimbărilor"
04 ștefania
Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă
05 Bebe Rexha
Bebe Rexha, într-o rochie din piele cu decolteu abisal, la un eveniment. S-a asigurat că toate privirile sunt pe ea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bebe Rexha
Bebe Rexha, într-o rochie foarte decoltată și strâmtă, care i-a evidențiat silueta clepsidră: N-am putut să respir, dar am arătat bine

Bebe Rexha a fost prezentă la premiile Grammy 2024, dar și la petrecerile date înainte și după gala. A impresionat cu atitudinea afișată și cu ținutele, dar piesa de rezistență a fost rochia purtată la petrecerea anuală dată de Clive Davis.

Mariah Carey
Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă

Mariah Carey pare a fi într-o perioadă excelentă a vieții sale. Deși s-a despărțit recent de Bryan Tanaka, cu care a avut o relație de șapte ani, diva absolută a muzicii din SUA e din ce în ce mai vizibilă. Apare mai des în pozele făcute de paparazzi, pe Instagram face clipuri cu autoironie, iar cea mai recentă apariție la un eveniment a arătat-o mai curajoasă ca oricând în atitudine și vestimentație.

bebe
Bebe Rexha, în rochie generos decupată, în fața bradului. Artista s-a lăsat filmată în timp ce-și etala talentul de model

Bebe Rexha le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram. Artista a postat mai multe imagini în care apare în fața bradului de Crăciun, dar și celebrând alături de prietenii săi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”