Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KAWALA - TIME SLIPPING AWAY

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

*EXCLUSIVE* Bebe Rexha enjoys a walk with her dog in Los Angeles on Mother's Day
Bebe Rexha, în Los Angeles. Profimedia

Bebe Rexha a fost fotografiată în public, într-o zi obișnuită din viața ei, pe străzile din Los Angeles. Artista în vârstă de 34 de ani a fost surprinsă de paparazzi pe când a ieșit la o plimbare cu simpaticul ei cățel. 

Bebe Rexha a afișat un look natural, fără machiaj puternic, doar un ruj discret. A purtat o ținută lejeră, blugi albaștri și un top negru, la care a asortat o pereche de sandale. 

Cântăreața și compozitoarea americană și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare și o geantă neagră, iar părul blond și l-a purtat natural, desfăcut.

Galerie foto

Bebe a profitat de o dimineață liniștită și și-a băut relaxată cafeaua, într-o ieșire discretă de weekend.

Aceste noi imagini cu Bebe vin după ce luna trecută și-a impresionat fanii cu show-ul de la Coachella. Cântăreața a interpretat atunci și o versiune mai dramatică a „Me, Myself & I”, o piesă de pe cel de-al doilea album de studio al ei, „When It's Dark Out” (2015).

Bebe Rexha, într-o nouă etapă a vieții sale, cea a acceptării de sine

Anterior, solista le-a transmis admiratorilor săi că a intrat într-o nouă etapă a vieții ei, cea a acceptării de sine.

Bebe Rexha a fost uneori dură cu ea însăși din cauza kilogramelor în plus pe care le-a acumulat din cauza sindromului ovarelor polichistice, cu care a fost diagnosticată. I-a fost cu atât mai greu cu cât în mediul online s-a confruntat adesea cu multe cuvinte urâte la adresa sa. 

Cântăreața a dezvăluit că s-a îngrășat 14 kilograme și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să citească numeroasele comentarii la unul dintre clipurile sale recente de pe TikTok, acestea afectând-o puternic.

„Știu că prin meseria mea sunt în ochii publicului, știam că se va întâmpla”, a declarat artista. „Eram mult mai slabă și m-am îngrășat. Nu sunt supărată, pentru că este adevărat, dar când vezi astfel de reacții, e dureros”.

„Nu știi prin ce trece cineva, cu ce se confruntă în viața lui, așa că e greu. Nu ar trebui să mai vorbim despre greutatea oamenilor”, a adăugat ea, mărturisind că în timp a învățat să nu mai pună la suflet vorbele dureroase. 

 

Top citite
01 Bebe Rexha
Bebe Rexha, declarații controversate: „Sunt frustrată, am tăcut prea mult!” Susține că dezvăluirile ei vor prăbuși industria muzicală
02 Bebe Rexha
Bebe Rexha, poze în costum de baie și mesaj ironic pentru critici: "Pentru cei care spun că sunt grasă, să știți că și contul meu este"
03 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”
04 Napa, USA. 24th May, 2024. Bebe Rexha performs on Day 1 of BottleRock Napa Valley at Napa Valley Expo on May 24, 2024 in Napa, California. Photo: Chris Tuite/imageSPACE Credit: Imagespace/Alamy Live News
Bebe Rexha, ținta unor noi incidente pe scenă, în Wisconsin: „Nu trebuie să se ajungă aici”. A fost nevoie de intervenția polițiștilor
05 profimedia-0866852108
Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
bebe rexha (11)
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Înainte de primul weekend la Coachella, Bebe Rexha și-a făcut câteva poze în parcare, dimineața devreme, și în spatele scenei, invitându-și fanii să o vadă live la poate cel mai cunoscut festival muzical din lume. Înainte de cel de-al doilea weekend, artista s-a pregătit intens din punct de vedere fizic.

bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”

Recunoscută pentru aparițiile spectaculoase, Bebe Rexha a reușit să-și impresioneze prietenii virtuali, întrucât s-a fotografiat într-o ținută ce-i subliniază silueta.

Bebe Rexha
Bebe Rexha, într-o rochie din piele cu decolteu abisal, la un eveniment. S-a asigurat că toate privirile sunt pe ea

Multă vreme a mărturisit că nu s-a simțit bine în pielea ei, dar acum, Bebe Rexha pare că a reglat acest aspect, că e mândră de ea și stăpână pe senzualitatea ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

FILM NOW Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el
Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
DIGI SPORT UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
DIGI FM Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud