Bucuresti | 102,8FM KYGO - FOR LIFE (NEW WP)

Avril Lavigne, la 40 de ani. Celebra artistă a fost căsătorită de două ori, iar în 2015 a dezvăluit lupta pe care a dus-o cu boala Lyma

Glastonbury Festival 2024 - Day Five
Avril Lavigne. Glastonbury Festival 2024. Getty Images

Avril Lavigne a împlinit 40 de ani. Cu nominalizări la premiile Grammy, câştigătoare a mai multor trofee MTV şi Juno, Avril a devenit rapid cunoscută la începutul anilor 2000, cu melodiile sale pop cu influenţe punk şi rock însoţite de imaginea anti-vedetă, potrivit www.allmusic.com.

Avril Ramona Lavigne s-a născut în Belleville, Ontario, Canada, la 27 septembrie 1984. A început să cânte în corul bisericii, la festivaluri şi târguri locale şi regionale. În adolescenţă, a descoperit chitara, eforturile sale concentrându-se pe muzica country. După liceu s-a mutat la New York, apoi la Los Angeles, unde a semnat un contract cu Arista Records, conform www.biography.com.

A debutat în 2002 cu single-ul "Complicated" de pe albumul de debut "Let Go" nominalizat la Grammy 2002, la categoria Cel mai bun album pop vocal. Tot atunci, Lavigne a mai fost nominalizată și la Cel mai bun nou artist, Melodia Anului ("Complicated"), Cea mai bună interpretare vocală pop feminină ("Complicated"), Cea mai bună interpretare vocală rock feminină ("Sk8er Boi", al doilea single de pe albumul "Let Go"), conform www.grammy.com. În 2003, au urmat alte trei nominalizări.

Galerie foto

A câştigat patru din cele şase trofee la care a fost nominalizată în cadrul galei Juno, premiile muzicale canadiene, la categoriile Cel mai bun single ("Complicated"), Albumul anului, Cel mai bun album pop şi Debutul anului.

Lansat în 2004, albumul "Under My Skin", cu hiturile "Don't Tell Me", "Nobody's Home" şi "Slipped Away", a devenit numărul 1 în peste zece ţări şi a câştigat un Disc de Platină.

Și-a împrumutat vocea, în 2006, unui personaj de desen animat - opossumul Heather - în "Over the Hedge" şi a apărut în filmul "Fast Food Nation", în adaptarea lui Richard Linklater.

Al treilea album, "The Best Damn Thing", a apărut în 2007 şi a intrat direct pe primele locuri în topurile muzicale din întreaga lume.

Single-ul "Girlfriend" a fost unul dintre cele mai mari hituri în SUA şi a avut peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. La MTV Europe Music Awards, Lavigne a câştigat primele sale premii MTV, respectiv cel pentru Artistul Solo al anului 2007, în timp ce hitul "Girlfriend" a obţinut titlul de "Cel mai obsedant cântec al anului". 

În 2011, a lansat al patrulea album de studio "Goodbye Lullaby" cu single-urile "What The Hell" şi "Smile". Un nou album de studio, numit "Avril Lavigne", a fost lansat la 5 noiembrie 2013. La acest material, ce cuprinde single-urile "Here's To Never Growing Up" şi "Let Me Go", a lucrat alături de soţul său, Chad Kroeger.

Avril Lavigne a fost căsătorită între 2006 şi 2009, cu Deryck Whibley, vocalul trupei rock canadiene Sum 41.

În 2013, cântăreaţa s-a căsătorit, în sudul Franţei, cu rockerul Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback. Mariajul celor doi nu a durat prea mult, ei despărţindu-se în septembrie 2015.

Tot în 2015, cântăreaţa a dezvăluit revistei "People" că a stat imobilizată la pat timp de cinci luni din cauza maladiei Lyme, indică www.biography.com.

A revenit în 2019 cu cel de-al şaselea album, considerat de critici unul al maturităţii, "Head Above Water".

În 2021, a lansat single-ul pop-punk "Bite Me" de pe albumul "Love Sux" (2022), care a urcat pe locul trei în topul canadian şi în Top 10 Billboard 200. Promovarea acestui album a avut loc în cadrul turneului 2024 Greatest Hits, care a coincis cu lansarea primei colecţii "Greatest Hits" a artistei, notează www.allmusic.com, potrivit Agerpres.

Potrivit celebritynetworth.com, Avril are o avere de 60 de milioane de dolari.

Top citite
01 Avril Lavigne și Mod Sun
Fostul logodnic al lui Avril Lavigne, prima reacție după ce artista a confirmat relația cu Tyga: „Am prieteni adevărați”
02 Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia
Avril Lavigne și Tyga confirmă relația. Cei doi artiști s-au sărutat pasional la Săptămâna Modei de la Paris
03 Avril Lavigne și Tyga/ Profimedia
Avril Lavigne și Tyga alimentează zvonurile cu privire la relația dintre ei. Cum au fost surprinși cei doi artiști
04 avril-lavigne2
Avril Lavigne, cerută de soție în Paris. Viitorul ei soț, muzicianul Mod Sun, i-a pus pe deget un inel cu totul special
05 Avril Lavigne/ Profimedia
Avril Lavigne a dezvăluit motivul pentru care este considerată o persoană răutăcioasă: „A fi o scorpie este un lucru cu adevărat bun”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Avril Lavigne
O mai ții minte pe Avril Lavigne? Cântăreața are 37 de ani acum și a trecut deja prin două divorțuri: ”Nu e simplu să ai o relație!”

Picksie 2.0 Launch Party
Avril Lavigne, interviu cutremurător în Billboard: "Doi ani am stat numai în pat. Credeam că voi muri"

În ultimii ani, Avril Lavigne a lipsit din lumea muzicală dintr-un motiv extrem de serios. Cântăreața a fost diagnosticată cu boala Lyme și a povestit clipele dramatice prin care a trecut.

avril_lavigne
Avril Lavigne are un nou iubit ! Este un celebru producător muzical

Despre Avril Lavigne nu se poate spune că a avut noroc în dragoste, chair dacă printre iubiţii ei s-au aflat bărbaţi celebri. De altfel, are la activ două divorţuri răsunătoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea
Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

Sobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOW Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud:
Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Catherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

DIGI WORLD 5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere
5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

5 semne alarmante care îți indică că o aplicație mobilă nu este de încredere

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră un păcat cununiile oficiate sâmbăta. „Cei care fac rămân mereu sub un blestem”
DIGI SPORT Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”
DIGI FM Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă:
Adelina Chivu, topită după soțul ei, Cristi Chivu, și la 16 ani de la nuntă: "Am renunțat la tot pentru el, dar nu-mi pare rău. El e viața mea"
UTV Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!
Zoe Kravitz a lasat totul la vedere intr-o rochie mini din dantela la Paris Fashion Week. Lookul care a intors toate privirile!