Monica Anghel parcă a renăscut în ultima perioadă. În vârstă de 51 de ani, artista arată mai bine ca niciodată și nu ezită să încerce ținute care mai de care mai nonconformiste, dar și peruci.
Dacă zilele trecute s-a fotografiat într-o rochie mulată și a optat pentru o perucă roșie, acum, celebra cântăreață a mizat pe niște pantaloni cu talie înaltă, pe care i-a combinat cu un top cu volane și botine cu tocuri înalte. Machiajul discret, subliniat de un ruj roșu și peruca blondă au fost accesoriile care i-au completat ținuta.
De asemenea, într-o altă fotografie, surprinsă la un eveniment ce a avut loc luni seară, în Capitală, Monica Anghel apare într-o rochie roz, mulată, ce-i subliniază silueta zveltă.
”Ești superbă!”, ”Arăți într-un mare fel!”, ”Pur și simplu fabuloasă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.
Monica Anghel, adevărul despre cum a reușit să slăbească
După ce s-a operat la coloană, în anul 2017, Monica Anghel a fost nevoită să-și schimbe complet stilul de viață. Astfel, ea a reușit să slăbească mai bine de 30 de kilograme într-un an, însă această transformare i-a adus și alte probleme, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui psiholog.
”Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: „OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate? și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea.”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.
În ceea ce privește dieta ei de acum, artista a mărturisit că ține un post intermitent, mai exact mănâncă doar între anumite ore.
”Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină.”, a mai declarat ea, potrivit sursei citate.