Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan ADI - VREAU (NEW PW)

Antonia, într-un pictorial îndrăzneț așa cum nu a mai apărut până acum. Fanii au fost uimiți: „Nu îți imaginezi cât ești de frumoasă”

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia/ Foto: Instagram

Antonia a reușit să-și cucerească total fanii cu ultimele fotografii postate pe contul său de Instagram. Artista a realizat un pictorial nud, pozând în cele mai îndrăznețe ipostaze, lăsându-i pe urmăritorii săi plini de uimire. 

În cea ma recentă postare a sa de pe rețeaua de socializare, Antonia s-a afișat complet goală, acoperită doar cu un cearșaf alb. Aceasta a pozat în cele mai artistice moduri, etalându-și formele voluptoase și silueta de invidiat, lucru care i-a făcut pe fani să ia cu asalt secțiunea de comentarii. 

În primele fotografii, logodnica lui Alex Velea a fost surprinsă întinsă pe pat, fumând dintr-o țigară. Aceasta și-a lăsat la vedere tatuajele și a purtat o coafură afro, formată din multe codițe împletite. În carusel au fost incluse și câteva fotografii în care Antonia purta doar un top alb și o pereche de bikini asortați, imaginea ei fiind surprinsă într-o oglindă, o fotografie portret, care i-a pus în evidență trăsăturile faciale, iar ultima poză o arată pe frumoasa cântăreață așezată pe un scaun, purtând un body alb, foarte mulat. 

Citește și: Antonia a făcut din nou furori pe internet, după ce s-a pozat în bustieră. Fanii au copleșit-o cu mesaje: "Femeie de nota 1000"

„Acea dată când...”, a scris Antonia la descrierea imaginilor impresionante de pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii nu s-au putut abține când au văzut fotografiile, astfel că aceasta a primit peste 76 de mii de aprecieri și zeci de comentarii. „Ești perfectă”/ „Superbitate”/ „Nu îți imaginezi cât ești de frumoasă”/ „Ce femeie! Înnebunesc”/ „Antonia, ne omori”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a primit la ultima sa postare. 

Antonia, forme de invidiat după trei nașteri

Antonia arată perfect după trei nașteri. Artista face mult sport, mănâncă sănătos, dar a trecut și pe la chirurgul estetician. Bruneta și-a pus silicoane în anul 2015, iar în 2020 a simțit nevoia unei noi schimbări în zona bustului. Mulțumită de rezultat, Antonia a pozat din ce în ce mai senzual și nu a aplecat urechea la comentariile răutăcioase.

Aceasta a mărturisit în urmă cu ceva timp că presiunea de a fi mereu impecabilă îi dă de furcă uneori, mai ales pentru că este privită mereu din toate unghiurile și atent studiată la fiecare apariție publică.

Citește și: Antonia, plină de senzualitate într-un costum de baie îndrăzneț: „Acum aveți wallpaper pentru telefoane”

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite așteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o ședință foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat solista într-un interviu pentru OK!Magazine.

Galerie foto

Top citite
01 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică
02 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
03 Inna/ Foto: Facebook
Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci
04 Delia/ Foto: Facebook
Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”
05 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate

Anca Țurcașiu a dezvăluit recent că suferă de o boală autoimună care nu are leac, motiv pentru care a adoptat un stil de viață extrem de sănătos și echilibrat. Vedeta, care nu mai consumă carne de peste trei decenii și a renunțat complet la lactate în ultimii ani, se confruntă cu o afecțiune care afectează glanda tiroidă și care nu poate fi vindecată. 

Iuliana Beregoi/ Foto: Facebook
Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Iuliana Beregoi în rochie de mireasă. Artista a împlinit de curând 20 de ani: „Te măriți?”

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai iubite tinere artiste din România și Republica Moldova, a reușit să își surprindă fanii după ce a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram în care apare purtând o rochie de mireasă. Artista, care a împlinit recent 20 de ani, a creat o adevărată senzație pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Inna/ Foto: Facebook
Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”

Inna a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii de la cel mai recent concert al său. Artista, în vârstă de 37 de ani, a purtat o ținută îndrăzneață care i-a pus silueta în evidență, iar fanii au avut păreri împărțite.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora:
Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

FILM NOW Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”
Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”
Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT
"Nu doar rezultatele de pe teren contează!" FRF a făcut anunțul, după scenele rar întâlnite cu Daniel Pancu
DIGI FM Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
UTV Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne
Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne