Bucuresti | 102,8FM REMA - CALM DOWN

Andreea Bănică, decolteu amețitor și o fustă scurtă din pene. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Ești belea”

Andreea Bănică/ Foto: Facebook
Andreea Bănică/ Foto: Facebook

Andreea Bănică, cunoscută pentru stilul său îndrăzneț și aparițiile spectaculoase, a stârnit din nou valuri de reacții din partea fanilor săi pe rețelele sociale. Artista a postat recent pe Instagram o serie de fotografii în care pozează lângă un bar, îmbrăcată într-o ținută provocatoare și plină de atitudine.

Andreea a ales să poarte un top crem extrem de decoltat, care a atras imediat atenția, completat de o fustă vișinie din piele, decorată cu pene. Pentru a adăuga un plus de dramatism look-ului său, vedeta a asortat fusta cu o pereche de dresuri din plasă și bocanci negri din piele, creând un contrast puternic între elementele outfitului.

Citește și: Andreea Bănică se mândrește cu corpul neatins de bisturiu. Blonda de 45 de ani a pozat în costum de baie, în mijlocul iernii, la munte

Descrierea postării a dezvăluit și contextul în care au fost realizate fotografiile: „Rare sunt momentele când prind o poză frumoasă în drumurile mele. Acu’, am prins vreo 5-6 pentru că… soarele, lumina, pentru că fotograful, s-au aliniat planetele și îmi plac toate. Nu vă ascund faptul că eram în Sighetul Marmației după doar 2 h de somn în 2 zile!!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia complimentând-o pe Andreea pentru curajul și stilul său inconfundabil. „Ești belea!”, a comentat unul dintre admiratori, în timp ce alții au lăudat naturalețea cu care artista își asumă look-ul provocator: „Superbă!”/ „Arăți uimitor”/ „Te prinde bine acest stil”. 

Ce operații estetice are Andreea Bănică

De-a lungul timpului, despre toate vedetele s-au făcut speculații cu privire la operațiile estetice, iar Andreea Bănică nu a scăpat de ele. Iată ce a povesti aceasta, despre subiectul intervențiilor de înfrumusețare, pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Bănică, din vacanță-n vacanță. Cum le-a răspuns celor care au criticat-o că a ales Bulgaria în loc de litoralul românesc

„Singura operație pe care o am este septoplastie (operație de deviație de sept -n.r.) pentru problemele pe care le aveam cu respirația. Nu am operații estetice. Merg la tratamente pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, pentru că îmi doresc să îmbătrânesc frumos. Nu înțeleg frustrările și problemele lor. Consider că aceste femei care stau pe astfel de pagini și care comentează e clar că au ceva probleme din trecut sau prezent și au strâns de-a lungul timpului niște frustrări. Fetelor, trebuie să apelați la specialiști ca vă ajute să ieșiți din problemele voastre. Luați exemplu bun! Nu mergeți la doctor doar când vă doare ceva. Mergeți și verificați pielea, tenul și alegeți ce este mai bun pentru voi. Faceți ceea ce vă place cel mai mult și veți fi fericite! Doar voi vă puteți ajuta", a spus Andreea.

Galerie foto

Top citite
01 Mira/ Foto: Facebook
Vara s-a terminat, dar Mira nu renunță la costumul de baie. Artista și-a etalat silueta lângă o piscină de lux: „Ești adorabilă”
02 Blaxy Girls/ Foto: Facebook
Cu ce se ocupă acum Rucsandra Iliescu, fosta solistă a trupei Blaxy Girls. La 33 de ani, nu și-a pierdut pasiunea pentru muzică 
03 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
04 Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei
05 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard

Inna a făcut furori la un concert recent din Franța, unde a apărut într-o ținută care i-a evidențiat perfect silueta. Artista de 37 de ani a postat imagini pe contul său de Instagram, în care se poate vedea cum a ales să se prezinte pe scena de la Nisa.

oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”

Oana Radu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre trauma pe care a suferit-o în urma decesului tragic al fostului său iubit, Alin Suflea, care a fost incendiat în mod brutal în 2019. Într-o apariție recentă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a vorbit deschis despre sechelele emoționale cu care a rămas după acest eveniment devastator.

andreea banica
Cum le-a răspuns Andreea Bănică „cârcotașilor” din mediul online. Reacțiile au curs lanț la postarea artistei: „Eu sunt bine cu mine”

Andreea Bănică a avut o replică acidă pentru cei care o critică în mediul online. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în oglindă, în care apare îmbrăcată într-o rochie midi neagră, ce i-a pus în evidență silueta.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”
Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

Kate Middleton, criticată pentru felul în care a anunțat că a terminat chimioterapia: „A făcut totul în stilul Meghan Markle”

FILM NOW Helen Mirren, dezvăluiri despre filmarea scenelor intime cu Harrison Ford: „A trebuit să pretind că sunt cool!”
Helen Mirren, dezvăluiri despre filmarea scenelor intime cu Harrison Ford: „A trebuit să pretind că sunt cool!”

Helen Mirren, dezvăluiri despre filmarea scenelor intime cu Harrison Ford: „A trebuit să pretind că sunt cool!”

DIGI WORLD Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății. Investigația a durat un an
Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății. Investigația a durat un an

Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății. Investigația a durat un an

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT FOTO Adio! După despărțirea de Cristina Ich, s-a afișat cu un o fată cu 19 ani mai mică decât el
FOTO Adio! După despărțirea de Cristina Ich, s-a afișat cu un o fată cu 19 ani mai mică decât el
DIGI FM Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
UTV Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid