Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - OMG WHATS HAPENNING

Andreea Bălan, despre provocările din relația cu Victor Cornea: „Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce”

Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Instagram
Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Instagram

Andreea Bălan trăiește de un an o frumoasă poveste de dragoste alături de jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea, dar viața lor împreună nu este lipsită de provocări. Artista se împarte între viața de familie, carieră și iubitul său, prioritare fiind întotdeauna cele două fetițe ale sale.

În urmă cu aproximativ un an, Andreea Bălan l-a întâlnit pe Victor Vlad Cornea, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Recent, cântăreața a vorbit despre relația lor și despre dificultățile pe care le întâmpină din cauza turneelor lui Victor, care îi țin departe unul de celălalt.

„Așa este o relație cu un jucător de tenis profesionist care se află în Top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și-l însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim în aeroport. Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.ro.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat din țară împreună cu fetițele: „Prima vacanță în 5”. Pe cine a mai luat artista cu ea

Andreea Bălan este mama a două fetițe, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea. Artista se dedică foarte mult creșterii micuțelor și încearcă să fie un model pentru ele. Fetițele participă la diverse activități, inclusiv înot, gimnastică și cursuri de engleză.

„Toți copiii sunt energici și trebuie să le ocupi timpul cu activități, altfel, această energie se duce în alte părți nepotrivite, de exemplu, desene animate. Ele fac înot, tenis, gimnastică și engleză. În casă nu este vorba de reguli stricte, dar părinții ar trebui să fie exemplu pentru copii, copiii imită. Dacă eu sunt o persoană ordonată, în casă este foarte multă ordine, atunci și ele vor fi ordonate. Dacă eu mănânc sănătos, atunci și ele vor mânca sănătos. Dacă ele văd că eu nu mănânc fast-food, nu beau sucuri, atunci și ele fac la fel ca mine, nu trebuie să le spun. Dacă ele văd că fac sport în fiecare zi, atunci și ele au dorința de a merge la tenis, la înot, gimnastică ca să fie bine”, a mai spus cântăreața.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, apariția care le-a dat de gândit fanilor: „Se vede că radiezi de bucurie”

Victor Cornea nu le recomandă fetelor o carieră în tenis

Deși Ella și Clara merg la tenis, Victor Cornea nu le recomandă o carieră în acest sport. Andreea Bălan a explicat că fetițele sunt încântate de activitățile lor, dar pentru a deveni sportive de performanță, ar trebui să se antreneze mult mai intens.

Citește și: Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”

„Ele fac tenis o dată pe săptămână, dar pentru a fi sportiv de performanță, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Victor a început acest sport de la 7 ani și a făcut asta în fiecare zi. De 6 ori a ieșit campion național în România când era adolescent și a devenit jucător profesionist la vârsta de 20 de ani. Deci, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Nu cred că vor face acest sport pentru că este foarte greu și nici Victor nu le recomandă acest lucru.”, a adăugat artista. 

Galerie foto

Top citite
01 Andreea Bălan și Victor Cornea
Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „O hârtie nu face diferența, noi ne iubim foarte mult!”
02 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
03 Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei
04 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
05 Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”

Oana Radu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre trauma pe care a suferit-o în urma decesului tragic al fostului său iubit, Alin Suflea, care a fost incendiat în mod brutal în 2019. Într-o apariție recentă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a vorbit deschis despre sechelele emoționale cu care a rămas după acest eveniment devastator.

andreea banica
Cum le-a răspuns Andreea Bănică „cârcotașilor” din mediul online. Reacțiile au curs lanț la postarea artistei: „Eu sunt bine cu mine”

Andreea Bănică a avut o replică acidă pentru cei care o critică în mediul online. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în oglindă, în care apare îmbrăcată într-o rochie midi neagră, ce i-a pus în evidență silueta.

Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza

Dua Lipa, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă într-o escapadă romantică pe insula Ibiza alături de iubitul său, actorul britanic Callum Turner, de 34 de ani. Cei doi au sărbătorit împreună ziua de naștere a artistei, petrecând momente de neuitat într-un cadru de lux, alături de prieteni apropiați și de familie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale