Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN SNOOP DOGG - PQ TE VAS, DROP IT LIKE ITS HOT (NEW PW)

Anca Țurcașiu, irezistibilă într-un body, la 51 de ani. Cântăreața și-a uimit fanii: ”Arăți foarte bine pentru vârsta ta!”

Anca Țurcașiu
Anca Turcasiu / Foto: Instagram

Anca Țurcașiu are 51 de ani, dar se mândrește cu o siluetă impecabilă, pe care nu ratează nicio ocazie pentru a și-o etala.

La doar câteva zile după ce a pozat în costum de baie, la piscină, Anca Țurcașiu și-a surprins din nou fanii. De această dată, artista a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-un body negru, pe care l-a asortat cu niște botine cu tocuri înalte.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, o nouă imagine într-o ipostază inedită / Facebook

Citește și: Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de anul trecut: “Poate că am ieșit șifonată, dar șifonarea asta duce la înțelepciune”

Imaginea, care a fost făcută atunci când artista a împlinit 50 de ani, a fost apreciată de fani, care n-au putut să nu observe cât de bine arată celebra cântăreață.

”Arăți senzațional!”, ”Ești superbă.”, ”Arăți super pentru anii tăi!”, au comentat mulți dintre internauți.

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă

Anca Țurcașiu a dezvăluit, de curând, că reușește să să se mențină în formă fiind foarte atentă la alimentație. Ea a recunoscut, însă, că mult timp a fost obsedată de cântar.

Citește și: Ami, imagini inedite alături de Andra de acum 11 ani: “Am fost backing vocal în trupa Andrei…am rămas aceeași fană înrăită”

"Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm", a mai mărturisit artista. 

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Facebook
Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci
02 Raluka/ Foto: Facebook
Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”
03 Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate
04 Inna/ Foto: Facebook
Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”
05 Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani, la câteva zile după ce s-a pozat alături de noul iubit: „Cineva mă iubește mult”

anca turcasiu (1)
Anca Țurcașiu, vacanță în Grecia cu noul iubit. Tolăniți pe nisip, îmbrățișați, au deja planuri mari: "Vom călători mult"

Anca Țurcașiu e fericită și îndrăgostită. La patru ani de la divorț și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr care o face din nou să fie recunoscătoare pentru tot ce trăiește. Cu el se plimbă zilele acestea pe plajele și străduțele din Creta, Grecia. În plus, au planuri mari în doi. "Am hotărât împreună cu iubitul meu să petrecem restul vieților noastre cât mai mult posibil în locuri pe planeta asta unde să fim pe un mal de mare, în plină vară", spune artista de 54 de ani, mulțumită că și-a găsit o persoană care apreciază aceleași lucruri ca ea.

Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Katy Perry a fost surprinsă pe balconul unui hotelul din Rio de Janeiro, într-un costum de baie verde, la scurt timp după ce a oferit o performanță spectaculoasă la festivalul Rock in Rio. Vedeta și-a arătat abdomenul tonifiat și a împărtășit un moment special cu fanii săi, aruncând trandafiri roz în semn de recunoștință pentru susținerea lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze
Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

FILM NOW Daniel Craig s-a iubit cu actrițe de top pe marele ecran, dar spune că a jucat în multe scene de dragoste „îngrozitoare”
Daniel Craig s-a iubit cu actrițe de top pe marele ecran, dar spune că a jucat în multe scene de dragoste „îngrozitoare”

Daniel Craig s-a iubit cu actrițe de top pe marele ecran, dar spune că a jucat în multe scene de dragoste „îngrozitoare”

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un pescar sărută un rechin alb: „E o experiență unică în viață”
Momentul când un pescar sărută un rechin alb: „E o experiență unică în viață”

Momentul când un pescar sărută un rechin alb: „E o experiență unică în viață”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România
Cum l-au numit italienii pe Dennis Man, care a oferit imaginea serii la Cipru - România
DIGI FM Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
UTV Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram
Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram