Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - QUEEN OF MY CASTLE

Anca Țurcașiu, decizie inedită după ce s-a confruntat cu niște probleme de sănătate: „Sunt dependentă de soare!”

anca turcasiu
Anca Țurcașiu, sursă foto: Instagram

Anca Țurcașiu are 54 de ani, a trecut printr-un divorț dureros, dar aceasta s-a refăcut rapid și pare că știe să se bucure de fiecare moment din viața ei.

La câteva zile de când a dezvăluit că s-a confruntat cu niște probleme de sănătate, celebra cântăreață a luat o decizie neașteptată și, anume, și-a cumpărat bilete de avion, pentru a se asigura că iarna o va petrece la cald.

Citește și: Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt dependentă de vară, de soare, am declarat asta deseori”, și-a început ea postarea, adăugând: „M-am hotărât să petrec iernile care mi-au mai rămas în locuri în care e vară pe Pământ. Tocmai mi-am cumpărat bilet de avion. Și, ca să vă țin la curent cu destinațiile mele, voi face un blog de călătorie. Ce ziceți, veniți cu mine anul acesta în Filipine?”, și-a ântrebat ea fanii.

Citește și: Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

„O destinație superbă!”, „Foarte bine!”, „Distracție plăcută!”, i-au transmis prietenii virtuali.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Anca Țurcașiu

Zilele trecute, într-o postare pe rețelele de socializare, Anca Țurcașiu a povestit despre dificultățile întâmpinate din cauza sinuzitei, o infecție care i-a dat mari bătăi de cap, mai ales în perioada estivală, când se află pe litoral și are numeroase concerte. Artista a explicat că, datorită tratamentului recomandat de un medic ORL de renume, a reușit să își amelioreze simptomele fără antibiotic, folosind doar aerosoli și picături.

Citește și: Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

„Fac aerosoli ca să scap de sinuzită. Și ce credeți? Am scăpat de sinuzită cu aerosoli. Am scăpat de o infecție foarte puternică. Mulțumesc mult doamnei doctor care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără să iau antibiotic. Doar cu aerosoli și cu picături. Concluzia: mergeți la medicul specialist! Seară frumoasă, dragilor!”, a declarat Anca Țurcașiu pe rețelele sale de socializare.

Galerie foto

Top citite
01 Anca Țurcașiu / Facebook
Anca Țurcașiu a rupt tăcerea despre povestea de iubire pe care o trăiește: „Am lângă mine un om drag!” Ea a divorțat acum patru ani
02 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, imaginile care i-au cucerit pe fani: „Ești la fel de tânără!” Artista, fabuloasă la 54 de ani, într-o ținută banală
03 anca turcasiu
Anca Țurcașiu, declarații neașteptate la patru ani de la divorț: „Simt că am lăsat ceva în urma mea demn de admirat!”
04 anca turcasiu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu. Artista a ajuns de urgență la spital: „Am scăpat de o infecție foarte puternică”
05 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, mărturisiri despre viața amoroasă: „Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre”

Au trecut mai bine de trei ani de când Anca Țurcașiu și soțul ei, medicul George Cristian, au divorțat, iar acum cântăreața a vorbit despre viața ei amoroasă.

anca turcasiu
Anca Țurcașiu, relaxare în Dubai, în costum de baie. S-a pozat într-o piscină infinity, dar și noaptea, în mare

Anca Țurcașiu iubește căldura, așa că atunci când scad temperaturile în România, își îndreaptă atenția spre destinații mai prietenoase din acest punct de vedere. Tocmai de aceea, înainte de tumultul sărbătorilor, artista și-a luat o vacanță.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la 52 de ani: „Dependentă de atenție și atât!”

Dacă în urmă cu o săptămână de zile făcea furori la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, unde a purtat o rochie mini, acum Anca Țurcașiu se află într-o vacanță binemeritată și, ca de obicei, și-a răsfățat fanii din plin.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale