Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE FILV - CLANDESTINA

Analia Selis e în cel mai bun moment al vieții, la 5 ani de la divorț. Nu și-a refăcut viața amoroasă: "Doar cineva care să merite"

Analia Selis
Analia Selis / Foto: Facebook

Analia Selis, simpatica artistă argentiniană, s-a stabilit în România de peste 20 de ani. A venit aici din iubire pentru cel care i-a devenit soț și tatăl celor doi copii. Deși a divorțat de violoncelistul Răzvan Sum, Analia nu s-a mai dat plecată din România.

Cântăreața de tango s-a îndrăgostit de țara noastră. "Sunt foarte fericită. Mă aflu într-un moment în care strălucesc. Am venit în România pentru că eram îndrăgostită de un român, tatăl copiilor mei. Între timp, România a devenit și țara mea, acasă. Ador Bucureștiul, orașul unde locuiesc, ador și multe, foarte multe alte orașe, ador munții, ador marea, ador mâncarea, ador publicul din România", a declarat ea pentru click.ro.

Citește și: CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: “Cu inimile împovărate de tristețe”

A trecut printr-un divorț dificil acum aproape cinci ani, după 17 ani de mariaj, dar artista nu și-a refăcut viața sentimentală. Spune că o va face doar dacă se va ivi bărbatul potrivit, "care să merite atâta frumusețe, altfel mai bine nu". Frumusețea de care vorbește este viața armonioasă pe care și-a creionat-o alături de Noa și Tiago, copiii ei de 13 și 11 ani.

Analia se concentrează pe carieră și pe copii, iar fetița și băiețelul ei îi calcă pe urme și demonstrează că au veleități în muzică. Se conturează deja ca instrumentiști de valoare, fac o școală de muzică, dar mama lor nu le-a trasat în niciun fel destinul, ci îi va lăsa să-și facă propriile alegeri profesionale.

Analia Selis și soțul ei s-au despărțit în 2019, însă timp de un an, artista de 47 de ani nu a vorbit cu prea multe persoane despre acest moment greu din viața ei.

"A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră. Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată", spunea Selis acum doi ani.

Citește și: De ce n-a plecat Analia Selis din România după divorțul de soțul ei: ”Mă simt binecuvântată, fericită și împlinită!”

Galerie foto

Top citite
01 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
02 firerose si billy ray cyrus
Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"
03 Miley Cyrus, Letitia Cyrus și Billy Ray Cyrus/ Profimedia
Miley Cyrus, atac subtil la adresa tatălui său: „Am moștenit narcisismul de la el”. Billy Ray Cyrus a divorțat recent de Firerose 
04 firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț
05 crbl
CRBL, despre zvonurile că are iubită și despărțirea de soție: "Divorțurile sunt doar despre înșelat sau bătăi. La noi nu a fost cazul"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sophie Turner și Taylor Swift
Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

După divorțul de Joe Jonas, actrița Sophie Turner și-a găsit un mare sprijin în Taylor Swift. Cântăreața i-a sărit în ajutor și i-a oferit apartamentul ei din New York, pe o perioadă nelimitată, pentru a se liniști și a avea unde locui alături de cele două fiice ale ei și ale membrului trupei Jonas Brothers.

CRBL și elena
Elena s-a reinventat după divorțul de CRBL. Fosta soție a artistului, imagini virale pe TikTok: „Viață nouă, noi începuturi”

Elena, fosta soție a lui CRBL, a dispărut de pe rețelele sociale imediat după anunțul privind divorțul de celebrul artist, însă acum a revenit în forță, impresionându-și prietenii virtuali.

crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

CRBL continuă să fie foarte apropiat de fiica sa, Alessia, și păstrează o legătură puternică, chiar și după divorțul de Elena, mama adolescentei. Deși au hotărât să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de căsnicie, cei doi părinți sunt determinați să facă tot posibilul pentru a oferi cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea fiicei lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”
Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

FILM NOW Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”
Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”

Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă
Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
DIGI SPORT A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO
A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO
DIGI FM Au apărut primele perle la Bacalaureat 2024. Gafele uriașe făcute de unii dintre elevi
Au apărut primele perle la Bacalaureat 2024. Gafele uriașe făcute de unii dintre elevi
UTV Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina.
Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina. "Nu stiam daca mai am fata. Nu simteam nimic..."