Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALEXANDRA STAN - DANCING IN MARBELLA (NEW PW)

Alexandru Ciucu, reacție dură după ce Alina Sorescu a spus că nu le lasă pe fiicele lor la concertele ei: „Nu pot accepta minciunile!”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu / Facebook

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt departe de a pune capăt tensiunilor, iar acum aceștia au avut un nou episod delicat. După ce artista a susținut că designerul nu le lasă pe fete să participe la concertele ei, el a răbufnit. „Mi se pare inadmisibil”, a declarat el.

Aflați în proces de mai bine de doi ani, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, care au fost căsătoriți mai bine de 10 ani, nu au stabilit încă domiciliul fetițelor pe care le au împreună.

Citește și: Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

De curând, artista a fost prezentă într-o emisiune TV, unde a declarat că designerul nu le permite fetelor să vină la concertele ei.

„S-a aflat când tatăl fetelor a intentat ordonanța prin care cerea domiciliul fetelor la el, lucru care nu s-a aprobat. S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 Iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau. Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate. Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu, și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a declarat Alina Sorescu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Libertatea.

Citește și: Alina Sorescu, anunț pe rețelele sociale. A obținut o victorie în fața fostului soț: „Am văzut suferința în toate formele ei”

La scurt timp, Alexandru Ciucu a reacționat, arătându-se revoltat de spusele fostei partenere: „Nu mai pot accepta minciunile despre mine și despre copii, doar de dragul falsei victimizări și al ratingului. Pare că e mai ușor să lansezi piese și să comunici diferite mesaje comerciale folosindu-te de o situație, care ar fi trebuit să rămână în familie, dar pentru atâta lucru să inventezi și să susții lucruri complet false mi se pare inadmisibil”, a declarat designerul pentru Click!.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în proces de divorț

Chiar dacă au depus actele de divorț în urmă cu doi ani, acesta nu s-a încheiat, căci cei doi nu se pun de acord cu privire la programul fetițelor, după cum dezvăluia interpreta:  "Nu s-a lămurit. Programul de o săptămână cu o săptămână s-a suspendat, după ce s-a constatat că nu e benefic pentru fete. Apelul va începe în primăvară, când se reia discuția. Eu cer un program stabil, tatăl fetelor cere unul alternant. Procesul ține de doi ani".

Galerie foto

Alina Sorescu și fostul soț comunică doar prin intermediul avocaților

Citește și: Alina Sorescu, despre actuala relație cu fostul soț: "Nu a fost o situație care să se poate încheia amiabil". Se judecă pentru copii

Despre situația din prezent dintre ea și tatăl celor doi copii ai ei, Alina a recunoscut că nu este una tocmai roz. "Lucrurile între noi, la momentul acesta, se întâmplă doar juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil. De aceea am și ajuns în situația de a fi în instanță. (...) Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră. Am tras cu dinți să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta", a spus solista, la Teo Show, mărturisind că părinții ei îi sunt cel mai mare sprijin.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
02 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV
03 alina sorescu si alex ciucu
Alina Sorescu, deloc impresionată după ce a primit flori de la fostul soț, de ziua fiicei lor: E pentru imaginea lui. Nici nu mă salută
04 alina sorescu
Alina Sorescu nu a divorțat nici după doi ani de soțul ei. Cu cine vor sta fetițele lor de Crăciun și de Revelion
05 Alina Sorescu
Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste separarea de soțul ei: „Am simțit că muzica m-a salvat!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina sorescu
Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”

Alina Sorescu este considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar acum și-a surprins prietenii virtuali complet. „O adevărată frumusețe!”, „Întinerești pe zi ce trece!”, i-au transmis prietenii virtuali.

Alina Sorescu
Alina Sorescu, anunț pe rețelele sociale. A obținut o victorie în fața fostului soț: „Am văzut suferința în toate formele ei”

Alina Sorescu a trecut prin momente delicate după despărțirea de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor ei, însă acum a obținut o victorie în instanță.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”

Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, însă aceasta a ales să-și păstreze zâmbetul pe buze, iar astăzi, de ziua ei, are o singură dorință.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie