Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor EMINEM - HOUDINI (NEW PW)

Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan/ Foto: Instagram

Alexandra Stan a reușit din nou să își surprindă fanii cu o apariție deosebit de îndrăzneață. Artista s-a filmat întinsă pe o canapea, cântând și etalându-și formele într-o salopetă neagră din dantelă, renunțând la lenjeria intimă.

Imaginile postate pe rețelele sociale au stârnit rapid reacții din partea admiratorilor săi, care nu au ezitat să o complimenteze pentru îndrăzneala și frumusețea sa.

Citește și: Alexandra Stan, protagonista unei ședințe foto incendiare pe plajă. Imaginile în costum de baie au făcut furori în mediul online

Fotografiile o arată pe Alexandra Stan relaxată, întinsă pe o canapea, cântând piesa „Înapoi”, pe care a lansat-o în urmă cu doar 13 zile. Apariția sa a lăsat puțin loc imaginației, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Superbă femeie mai ești”, a scris unul dintre fani, în timp ce altul a comentat: „Cât de frumoasă poți să fii!”. „Alexandra, ești o inspirație”/ „Ești absolut minunată!”, au adăugat alți admiratori. 

Alexandra Stan ține o dietă drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus

Alexandra Stan este considerată una dintre cele mai sexy artiste din România, având o silueta de invidiat. Cu toate acestea, atunci când pleacă în vacanțe recunoaște că se lasă purtată de val și mănâncă foarte mult.  Cântăreața a dezvăluit în cadrul unui interviu cum reușește să scape de ele atunci când ajunge în țară. 

„Când am fost în Canare, chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit”, a declarat Alexandra Stan pentru EGO.ro.

Citește și: Rochie mulată și decupată pe tot abdomenul, atitudine de milioane. Alexandra Stan e stăpână pe propria senzualitate

Artista alege să se înfometeze, iar rezultatele nu întârzie să apară, însă este o dietă pe care nu o recomandă nimănui. „Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, a adăugat artista. 

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
02 Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei
03 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
04 Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard
05 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea banica
Cum le-a răspuns Andreea Bănică „cârcotașilor” din mediul online. Reacțiile au curs lanț la postarea artistei: „Eu sunt bine cu mine”

Andreea Bănică a avut o replică acidă pentru cei care o critică în mediul online. Recent, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în oglindă, în care apare îmbrăcată într-o rochie midi neagră, ce i-a pus în evidență silueta.

Andreea Antonescu/ Foto: Facebook
Andreea Antonescu, într-un costum de baie roșu ca focul. Reacțiile au curs lanț: „Arăți mai bine decât în tinerețe”

Andreea Antonescu a făcut furori pe Instagram cu o postare în care apare într-un costum de baie roșu ca focul, atrăgând zeci de reacții din partea fanilor. Artista de 41 de ani și-a etalat silueta de invidiat, bustul generos și abdomenul plat, într-o imagine care a stârnit admirația urmăritorilor săi.

Christina Aguilera/ Foto: Facebook
Christina Aguilera, pictorial îndrăzneț după ce și-a recuperat silueta din adolescență. Cum arată artista după ce a slăbit

Christina Aguilera a făcut recent valuri în media după ce a apărut într-un pictorial îndrăzneț pentru coperta revistei Paper. La 43 de ani, artista a pozat topless, arătând o siluetă remarcabilă după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 18 kilograme, transformare care a stârnit numeroase speculații.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT ”Scandal”. Sârbii nu s-au ferit de cuvinte, după ce kosovarii au aruncat cu sticla în Drăgușin! Cer intervenția UEFA
”Scandal”. Sârbii nu s-au ferit de cuvinte, după ce kosovarii au aruncat cu sticla în Drăgușin! Cer intervenția UEFA
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale