Bucuresti | 102,8FM KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

A trecut sau nu pe la estetician?! Ce spune un chirurg despre aparițiile controversate ale Biancăi Censori: „Este posibil!”

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori, soția rapperului Kanye West, a stârnit controverse în ultimele zile, fiind acuzată de fani că și-a făcut o intervenție de mărire a sânilor. Acum, însă, un chirurg estetician a reacționat și a vorbit despre aceste speculații.

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, nu s-a ferit să poarte ținute care mai de care mai nonconformiste, care i-au lăsat la vedere formele voluptuoase. Omar Tello, un chirurg estetician din Londra, a vorbit despre speculațiile apărute în ultimele zile, potrivit cărora arhitecta și-ar fi făcut operație de mărire a sânilor.

„Ea are sâni relativ mari în comparație cu statura ei. Ar putea fi naturali sau poate și-a pus implanturi ori a fost supusă unui transfer de grăsime”, a explicat dr. Tello, potrivit Daily Mail.

Citește și: Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Transferul de grăsime se referă o operație în care țesutul adipos din alte zone ale corpului, cum ar fi coapsele sau abdomenul, este mutat în sâni prin injecții mici pentru a le oferi volum.

Dr. Tello a sugerat că Bianca ar putea să aibă niște implanturi de mărime mică, însă a subliniat că sânii ei „au o cădere naturală!”.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

„Este posibil să-și fi pus implanturi în urmă cu mai mulți ani, iar în timp, din cauza greutății, să capete acea cădere. Așadar, acea cădere naturală ar putea fi determinată de implanturi vechi”.

Patrick Malluci, un specialist de renume mondial în chirurgie estetică a sânilor, a fost de acord că fizicul Biancăi era „neobișnuit”.

„Femeile slabe și mici de statură tind să aibă sâni mai mici, așa că sânii mari ai Biancăi sunt neobișnuiți. De obicei, ea ar fi mai degrabă genul de femeie care ar opta pentru o reducție a sânilor. Multe dintre ele consideră că sânii atât de mari sunt deranjanți, dar ea este evident mândră de felul în care arată bustul ei, ceea ce nu e neapărat un lucru rău!”, a spus el.

Imagini mai vechi cu Bianca arată, însă, că aceasta a avut mereu sâni mari, însă Mallucci susține că nu ar fi o surpriză dacă ea ar fi optat pentru implanturi mari, fiind determinată fie de dorința de a alinia unor tendințe, fie de dorința de a semăna cu prima soție a lui Kanye, Kim Kardashian.

Citește și: Bianca Censori nu renunță la ținutele deocheate nici în prezența fiicei lui Kanye West. Arhitecta, mai mult descoperită la cinema

Familia Biancăi Censori, îngrijorată din cauza aparițiilor ei 

Bianca Censori s-a revăzut, recent,  cu familia ei, după o perioadă în care a apărut în ziarele mondene din toată lumea din cauza aparițiilor controversate și a ținutelor deocheate cu care a ieșit în public la brațul lui Kanye.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul, la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

Conform Herald Sun, la masa cu părinții nu a ieșit în niciun fel în evidență și nu s-a îmbrăcat deloc extravagant. Ieșirea vine la puțin timp după ce familia ei și-a exprimat îngrijorarea cu privire la felul în care se comportă rapperul cu ea. Rudele ei sunt chiar îngrijorate că West ar putea să o folosească pentru a promova indecența și ar putea să o implice în lumea filmelor pentru adulți, scrie Daily Mail.

"Familia Biancăi a fost dispusă să-i ofere lui Kanye prezumția de nevinovăție, după recenta vizită a mamei ei în L.A., dar cu două surori feministe și o mamă la fel, este greu să găsești ceva rațional sau să accepți implicarea ei într-o așa afacere. Faptul că o trage cu el în lumea filmelor pentru adulți și o folosește ca pe un panou publicitar pentru a promova indecența este absolut îngrozitor și foarte îngrijorător. Familia ei simte că el a convins-o că este o idee bună pentru a-i face și mai bogați ", a declarat o persoană din anturajul cuplului.

Galerie foto

 

 

 

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles
03 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori enjoys a solo shopping trip in a sheer-nude ensemble!
Bianca Censori nu se ferește să întoarcă privirile celor din jur. Soția lui Kanye West și-a etalat formele într-o rochie transparentă
05 Bianca Censori, North West, Kanye West
Bianca Censori nu renunță la ținutele deocheate nici în prezența fiicei lui Kanye West. Arhitecta, mai mult descoperită la cinema
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Bianca Censori a fost surprinsă din nou purtând o ținută provocatoare care a atras toate privirile. Arhitectul australian în vârstă de 29 de ani a ales să poarte un top de costum de baie minuscul și pantaloni scurți albi, sfidând codul vestimentar business casual al faimosului hotel Chateau Marmont din Los Angeles.

Bianca Censori
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Fiecare ieșire în public a soției lui Kanye West este un prilej de comentarii și un motiv pentru care fotoreporterii să nu-i dea pace. De când e cu rapperul, Bianca Censori nu a mai pus pe ea o haină normală.

Model Kanye West
O tânără de 22 de ani îl acuză pe Kanye West că i-a trimis mesaje nepotrivite: „Nu este în regulă, are o soție acasă!”

Mikaela, un model în vârstă de 22 de ani, a vorbit despre comportamentul nepotrivit al lui Kanye West. Mai exact, ea susține că rapperul a abordat-o pe rețelele sociale, cerându-i să iasă împreună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci
Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

Unde e mormântul prințesei Diana și de ce nu se poate vizita. 36 de stejari și florile ei preferate, plantate în jurul locului de veci

FILM NOW Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani
Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie și demență, fotografiat în timpul unei plimbări în Los Angeles. Cum arată actorul la 69 de ani

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
Presa din Lituania i-a caracterizat pe români în două cuvinte, înaintea meciului de la București
DIGI FM
"Se putea termina groaznic". Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, accident în Grecia, din cauza unei defecțiuni grave la mașina închiriată
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale