"Doamne cât de bine arată! Și este doar al meu! Iar acum va trebui să mă duc la repetiții, la teatru, iar lumea mă va întreba unde este tortul? Eu ce o să fac? Dragi colegi, diseară, la teatru, inaugurăm acest tort!", a spus Pavel Bartoș imediat ce a fost pus față în față cu bunătatea de tort.
Andreea și-a transformat pasiunea pentru gătit într-o afacere care promite multe și care oferă clientelei produse fresh și super sănătoase.
"Businessul meu este la început, nu-mi voi lua două case după primul an de afacere. Am un singur angajat, care câștigă mai mult decât mine!", ne-a spus Andreea Moldovan.
Mica ei afacere se numește Livrez Fericire . Casnica de la Masterchef face chifle de burger gourmet, oferă servicii de catering premium și are și o mică afacere de dulciuri unicat, personalizate! Andreea este unul dintre puținii artiști cofetari din România care face torturi etajate pe bune, nu puse pe stative sau îmbrăcate în polistiren. A făcut unul de un metru.
Totul e natural la preparatele ei. Nu foloseste potențiatori, nici margarină, amidon sau pastă de zahăr: "Nu folosesc frișca vegetală, îi mai lipsesc fix două ingrediente și e aracet".
Deși face dulciuri mousse-uri și dulciuri sofisticate, cel mai mare critic al Andreei, fetița ei de aproape 8 ani, preferă tortul cu morcovi! "Mereu mă întreabă dacă mi-a rămas vreun rest pe la laborator"