Dimineața de azi nu numai că a fost Blană, cu Veve și Coțofană, dar a fost mega yummy, pentru că am adus în studio niște "Păpiță de fiță".
Chef Petrișor Tănase a fost cel care a făcut magie în studio cu un preparat propriu - Mușchi de vită cu sos Angela, sos creat în 1986 odată cu nașterea fiului său, Mihai. Practic, sosul e creat din sos olandez cu adaos de dulceață de afine. Vezi din live-ul de mai jos exact cum se prepară.
Păpița noastră de fiță de azi este mușchiuleț de vită cu garnitură de cartof dulce, roșii cherry, smochine, sfeclă coaptă, asezonat cu sos din ardei și din avocado. Dar platingul ne-a dat pe spate!
Ca să te bucuri de așa spectacol culinar poți plăti chiar și 80 de lei la restaurant, dar pentru că ați învățat la Dimineața Blană cum se prepară acest plating, îl puteți realiza și voi singuri acasă, cu doar 8-9 lei! Poftă bună!