Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala
Megan Thee Stallion. Getty Images

Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de către fostul ei cameraman, care susţine că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, transmite AFP. Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedetă că l-a plătit insuficient, într-o plângere depusă marţi la un tribunal din Los Angeles.

Cameramanul a început să colaboreze în 2018 cu artista, cunoscută pentru piesele sale "WAP" şi "Hot Girl Summer".

Potrivit plângerii, el a fost obligat să asiste la un act sexual între Megan Thee Stallion şi o altă femeie, în timpul unei călătorii cu maşina pe insula spaniolă Ibiza, în iunie 2022.

Cameramanul "nu a putut coborî din maşină, deoarece era în mers", şi a fost "umilit (...) pe tot parcursul acestui calvar", insistă în plângere.

A doua zi după incident, el susţine că artista l-a avertizat, spunându-i "să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut".

În timpul aceleiaşi călătorii, cântăreaţa i-a adresat o serie de atacuri „grossofobe”, potrivit plângerii. Aceasta i-a dat ordine precum "scuipă-ţi mâncarea" sau "nu ai nevoie să mănânci" şi l-a insultat.

Câteva săptămâni mai târziu, în august 2022, salariul cameramanului a fost modificat.

În loc să primească un salariu fix de 4.000 de dolari pe lună, a trebuit să accepte să fie plătit pentru fiecare lucrare în parte, fără a-şi schimba programul de lucru intens pentru a ţine pasul cu ea.

Galerie foto

Acest "nou sistem de facturare a făcut ca reclamantul să câştige semnificativ mai puţin, deoarece sumele facturate nu reflectau cu exactitate timpul şi efortul real", explică plângerea.

Cameramanul a protestat în cele din urmă împotriva condiţiilor sale de muncă, iar cântăreaţa a decis în iunie 2023 să nu mai apeleze la serviciile sale.

"Megan trebuie doar să-i plătească clientului nostru ceea ce îi datorează, să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale şi să înceteze acest tip de hărţuire sexuală şi de comportament grossofob", a denunţat Ron Zambrano, avocatul cameramanului.

Plângerea se referă doar la relaţiile de muncă şi "nu a fost depusă nicio plângere de hărţuire sexuală", a reacţionat avocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, pentru Page Six, arată News.ro.

Avocatul şi-a exprimat regretul că acest cameraman a inclus "acuzaţii în încercarea de a o stânjeni".

Cântăreaţa a ţinut deja prima pagină a ziarelor, când rapperul canadian Tory Lanez a împuşcat-o în picioare după o petrecere la Hollywood, în 2020, în stare de ebrietate. Pentru care a fost condamnat la zece ani de închisoare în vara anului trecut.

Citește și:

Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"

Top citite
01 GRAMMY Salute To Industry Icons, Los Angeles, California, USA - 03 Feb 2024
Megan Thee Stallion pozează nud pe coperta Women's Health. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
02 Erika Isac/ Foto: Instagram
Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”
03 Taylor Swift
Taylor Swift ameninţă că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat: „Este o chestiune de viaţă și de moarte”
04 Celebrity Selfies
Tory Lanez, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a împuşcat-o în picioare pe Megan Thee Stallion
05 Taylor Swift
Momentul când Taylor Swift îi ia apărarea unui fan în timpul concertului. Tânăra era hărțuită de un agent de securitate
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Coldplay in concert at the Palladium, Los Angeles, USA - 20 Jan 2020
Chris Martin a cerut ordin de protecție, după ce a fost hărțuit de o fană. Femeia a încercat de multe ori să intre în casa artistului

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cerut un ordin de protecție, după ce o fană înfocată l-a hărțuit. Artistul a explicat că femeia crede că este căsătorită cu el și continuă să încerce să intre în casa lui, crezând că acolo locuiește și ea. 

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
Rapperul Tory Lanez va fi judecat pentru că a tras asupra cântăreţei Megan Thee Stallion. Riscă 22 de ani de închisoare

Rapperul canadian Tory Lanez urmează să fie judecat pentru că a împuşcat-o în picioare pe cântăreaţa Megan Thee Stallion după o petrecere la Hollywood, a decis marţi un tribunal din Los Angeles, informează AFP, potrivit Agerpres.

2019 BET Hip Hop Awards - Show
Megan Thee Stallion, prima rapperiță pe coperta Sports Illustrated Swimsuit. Artista, spectaculoasă în costum de baie  

Megan Thee Stallion scrie istorie. Este prima femeie rapper care apare pe coperta Sports Illustrated Swimsuit! Alături de ea, jucătoarea de tenis Naomi Osaka și Leyna Bloom, primul model transgender care pozează pentru copertele din 2021 ale celebrei reviste.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ „Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”
„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”