Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SMILEY - CULOAREA TA

Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a ajuns în atenția publicului după ce s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, la scurt timp după ce s-a angajat ca arhitect la Yeezy. Nu a fost primul job pentru Bianca, asta pentru că, imediat după ce a terminat facultatea, tânăra s-a angajat la o companie din Melbourne, iar acum, fostul ei șef, Joe Toscano, a dezvăluit care a fost prima impresie pe care a avut fostul soț al lui Kim Kardashian despre actuala lui soție. 

Joe Toscano a cunoscut-o pe Bianca atunci când a fost invitat să evalueze lucrările sale în timpul cursului de licență. El a recunoscut că a fost impresionat nu numai de talentul ei, ci și de încrederea și personalitatea ei captivantă, aceasta reușind să interacționeze cu publicul într-un mod impresionant, lucru care l-a făcut să-i ofere un loc de muncă în cadrul firmei sale.

Citește și: Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu eram pregătit să o aud!”

Acum, Bianca a devenit modelul și inspirația rapperului în vârstă de 46 de ani, însă Toscano crede că artistul a fost inițial atras doar de aspectul fizic al acesteia. Fostul șef al arhitectei a susținut că fost surprins când aceasta i-a spus că pleacă să lucreze pentru Yeezy în 2020, iar șocul a venit atunci când, în decembrie 2022, a aflat că aceasta s-a căsătorit cu Kanye West. 

„Am fost surprins că a intrat într-o organizație atât de mare la o vârstă atât de fragedă. Desigur, este foarte talentată și cred că Kanye a observat asta, însă cred că aspectul fizic i-a atras inițial atenția”, a susținut Toscano într-un interviu pentru The Sydney Morning Herald.

Încă de la prima lor apariție în public, Bianca și Kanye au fost subiectul unor controverse, în special după ce arhitecta s-a afișat în ținute „revoltătoare”, lucru care i-a făcut pe părinții acesteia să creadă că este „controlată” de soțul ei. 

Adevăratul motiv pentru care Kanye West o încurajează pe Bianca Censori să poarte ținute extravagante: „E vorba despre o răzbunare!”

Cei doi soți au riscat chiar și închisoarea din cauza alegerilor vestimentare, iar surse apropiate arhitectei au susținut că rapperul o controlează și a îndepărtat-o de familie și prieteni. Acum, însă, a apărut o nouă „teorie” cu privire la motivele pentru care West o încurajează pe Bianca să poarte ținute nonconformiste.

Potrivit unor surse citate de The Sun, Kanye West vrea ca soția sa să îmbrace ținute care mai de care mai extravagante, pentru a se răzbuna pe Kim Kardashian, fosta lui soție. Mai exact, acesta își dorește să o detroneze pe vedetă, care și-a lansat un brand de haine în 2019 și care s-a bucurat de o popularitate uriașă, având venituri de aproape patru miliarde de dolari.

Citește și: Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună

Conform publicației respective, Kanye West vrea să-și lanseze un brand de haine, fapt pentru care o folosește pe Bianca ca „model”, să „testeze terenul”.

„Kanye a văzut cât succes are SKIMS, fapt pentru care își dorește să o detroneze pe Kim, vrea să-și facă propriul brand, dar unul care să fie caracterizat de haine îndrăznețe sexy, care să-i aducă mulți bani”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Galerie foto

Top citite
01 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
02 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
03 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
04 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
05 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Kanye West este cercetat pentru agresiune, după ce l-ar fi atacat pe bărbatul care a agresat-o pe soția lui, Bianca Censori, pe stradă, în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Conform publicației TMZ, rapperul a fost investigat în calitate de suspect în legătură cu incidentul care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit
Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit

Mihai Albu, sprijinit de iubita medic în lupta cu cancerul. A aflat diagnosticul de la ea, chiar în ziua în care fratele lui a murit

FILM NOW Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

DIGI WORLD Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
DIGI SPORT FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
FOTO Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid
DIGI FM Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun
Cât costă 1 kg de cireșe în 2024. De ce nu scad prețurile, deși este un an de producție foarte bun