Bucuresti | 102,8FM Trending Hits cu ALEX IONESCU (A.I.) ARMIN VAN BUUREN - EASY TO LOVE

Anna Lesko, imaginea senzualității la 44 de ani. Rochia purtată de artistă a stârnit reacții printre fani

Anna Lesko

Anna Lesko este cunoscută pentru faptul că iubește să se afișeze în ipostaze provocatoare, purtând ținute care mai de care mai îndrăznețe. Cu toate acestea, nu există dată să nu-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Recent, cântăreața originară din Republica Moldova a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii realizate într-o rochie lungă, care prezenta o crăpătură generoasă până la coapsă. Modul în care Anna a ales să pozeze, dar și ținuta senzuală i-a făcut pe fani să reacționeze imediat la postarea acesteia. 

Citește și: Anna Lesko, provocatoare în orice ipostază. Artista a pozat senzual în mijlocul câmpului: „Doar tu puteai să arăți bine aici”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești divină”/ „Cum reușești să arăți atât de bine?”/ „Cea mai sexy femeie”/ „Ești superbă”, sunt doar câteva din comentariile pe care urmăritorii Annei Lesko le-au lăsat la postarea sa. 

Secretele Annei Lesko pentru o siluetă fără cusur: sport și alimentație sănătoasă

Anna Lesko reușește să facă furori cu aparițiile sexy, însă ea susține că nu este adepta dietelor drastice. Din când în când, însă, urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite, deși gătește aproape în fiecare zi.

Citește și: Anna Lesko i-a ”amețit” pe fani cu ultima postare pe rețelele sociale. Artista a pozat în ipostaze senzuale într-o rochie din satin 

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta
02 Lidia Buble, despre viața sentimentală
Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”
03 Anna Lesko
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”
05 Cher/ Profimedia
Cher arată uimitor la 77 de ani. Artista a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles, într-o salopetă decupată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre începuturile sale în industria muzicală și despre eforturile depuse pentru a ajunge acolo unde este astăzi. Deși succesul ei a fost perceput adesea ca fiind rapid, Alexandra a subliniat că acesta a venit după ani de muncă și dedicare în studio și pe scenă.

Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea

Carismatice și talentate, Delia și Antonia reușesc să cucerească publicul atât prin muzica pe care o fac, cât și prin postările amuzante de pe rețelele de socializare. Recent, acestea au publicat o fotografie pe Instagram care a creat un val de reacții în secțiunea de comentarii. 

Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena

Cardi B a strălucit la Met Gala 2024 într-o rochie neagră supradimensionată, având nevoie de nu mai puțin de nouă asistenți pentru a o ajuta cu trena extravagantă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
DIGI SPORT FOTO
FOTO "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk
DIGI FM Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh, Canada”
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh, Canada”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort