Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ENRIQUE IGLESIAS - FRIA

Fiica lui Michael Jackson nu-și dorește o carieră muzicală pentru bani. Cu ce avere a rămas Paris după moartea tatălui său

Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson/ Profimedia

Paris Jackson, fiica regretatului cântăreț pop, a moștenit talentul tatălui său și are o carieră muzicală de succes la vârsta de 25 de ani. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că nu o interesează banii, ci vrea să transmită emoție prin muzica ei. 

Ea a declarat că atunci când scrie o piesă nouă este preocupată mai mult să fie mândră de ea, decât să producă bani. Paris susține că nu are „nevoie de bani” și este de înțeles, asta pentru că tânăra a rămas cu o avere uriașă după decesul regretatului său tată. 

Citește și: Fiica lui Michael Jackson, apariție rară pe străzile din LA. Paris Jackson, în colanți, departe de look-urile de pe covorul roșu

Michael Jackson avea o avere de 500 de milioane de dolari atunci când a murit, însă familia a câștigat peste 700 de milioane de dolari redevențele muzicale și din alte întreprinderi comerciale. Astfel, averea sa a fost estimată la 1,8 miliarde de dolari. Paris și frații săi primesc fiecare câte 8 milioane de dolari în fiecare an de la moartea celebrului artist și se crede că aceștia vor moșteni aproximativ două miliarde de dolari atunci când vor împlini vârsta de 33 de ani. 

„De fiecare dată când scriu un cântec și sunt mândră de el îl scot. Nu mă preocupă vânzările. Nu vreau o carieră în muzică pentru bani. Nu lucrez pentru bani. Am nevoie de asta pentru că îmi place să creez artă”, a declarat Paris. 

Citește și: Paris Jackson, după ce nu a făcut public niciun mesaj în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 65 de ani: „Mi-au spus să mă sinucid!”

Cântăreața și compozitoarea a semnat primul ei contract cu o casă de discuri în urmă cu trei ani. De atunci a lansat un album, „Wilted”, și un EP, „The Lost”. 

Într-un interviu pentru revista People, Paris a vorbit despre stilul și modul cum își concepe piesele: „Vin cu o idee și apoi fredonez până găsesc o idee bună. Apoi versurile vin de la sine. Toți compozitorii mei preferați sunt poeți, așa că mulți dintre ei urmează același pentametru iambic și modele de rime ale poeziei standard. Așa procedez și eu”, a spus Paris.

Galerie foto

Top citite
01 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York
02 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
03 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
04 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
05 Rihanna/ Profimedia
Motivul pentru care Rihanna a lipsit de la Met Gala 2024. Ce spunea artista cu doar câteva zile înainte de eveniment
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor

Lady Gaga a amplificat zvonurile despre o posibilă logodnă, după ce a fost surprinsă împreună cu partenerul ei, Michael Polansky. Artista în vârstă de 38 de ani și-a acoperit mâna stângă în timp ce părăsea o bază sportivă, unde s-a bucurat de un meci de tenis cu iubitul ei. 

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”
Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT Gigi Becali:
Gigi Becali: "Îl iau antrenor! Vreau să retrogradez!"
DIGI FM Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea
Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea