Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Câți copii are Celine Dion. Fiul ei cel mare are 23 de ani și seamănă foarte bine cu artista

celine dion (2)
Celine Dion, în vestiarul unei echipe de hochei. / Foto: captură video Facebook Boston Bruins

De circa doi ani, Celine Dion trece prin mari greutăți legate de starea de sănătate. Aceasta a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică incurabilă și rară, care-i dă mult de furcă. Lângă ea îi are, însă, pe cei trei copii ai ei. Rene-Charles, Eddy și Nelson sunt cea mai mare motivație a artistei canadiene.

Celine Dion are trei copii, iar cei mici sunt gemeni

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă

Celine Dion a devenit mamă pentru prima dată în anul 2001. În 2007, aceasta declara, pentru publicația People: "Eu nu sunt cu adevărat cântăreață. Viața mea înseamnă să fiu mamă. Este ceea ce îmi place cel mai mult, e cea mai grozavă răsplată. Îmi asum riscuri în muzică, dar nu și cu familia mea".

În 2023, aceasta îi numea pe cei trei copii "lumina mea", farul călăuzitor în lupta cu boala și cea mai mare motivație pentru a fi cât mai bine cu putință.

Rene-Charles Angelil are 23 de ani

celine dion si fiul cel mare

Celine Dion și fiul ei cel mare / Foto: Profimedia

Fiul cel mare a lui Celine Dion a fost numit după tatăl său, Rene Angelil. Rene-Charles s-a născut în 25 ianuarie 2001, în Florida. Cântăreața avea 32 de ani la acea vreme, iar partenerul ei, 59. Din momentul în care Rene-Charles a apărut în viața ei, prioritățile lui Dion s-au schimbat radical. Nu și-a neglijat cariera, dar copilul a fost mereu pe primul loc. "Mă relaxează să-i citesc povești, să pictăm cu mâinile, să ne jucăm. Cred că oamenii își imaginează cu greu că am o viață normală, dar chiar am", spunea reputata artistă pe când fiul ei avea 5 ani.

Rene-Charles s-a arătat pasionat de sport încă de mic. Foarte atletic, acesta era îndrăgostit de golf și hochei. Pe când era adolescent, mama lui chiar l-a susținut din tribune la unul dintre meciurile lui de hochei.

După moartea tatălui său, băiatul a început să joace un rol din ce în ce mai important în viața mamei lui, rol amplificat după ce Celine s-a îmbolnăvit. Astăzi, Rene-Charles și-a reorganizat prioritățile din carieră și calcă pe urmele părinților lui, fiind pasionat de muzică. Acesta a lansat deja câteva piese și chiar și un disc.

Citește și: Celine Dion, apariție surpriză în vestiarul unei echipe de hochei. Energică, pe tocuri, cu vorbele la ea, nu a părut afectată de boală

Gemenii Eddy și Nelson au 13 ani

celine dion si gemenii ei

Celine Dion și gemenii ei, Nelson și Eddy / Foto: Instagram nelly_angelil

În 2010, după multe sacrificii și după ce și-a supus corpul la proceduri chinuitoare, Celine Dion a anunțat că este din nou gravidă. La acel moment, ea și soțul său s-au declarat "extaziați" că vor avea gemeni. Eddy și Nelson s-au născut în 23 octombrie 2010, tot în Florida, la fel ca fratele lor mai mare.

Eddy a primit prenumele producătorului cu care Dion a lucrat la primele ei cinci albume, Eddy Marnay, care a fost ca un tată pentru aceasta. Nelson a fost numit după Nelson Mandela, pe care Celine l-a cunoscut în timpul unui turneu. 

"Celine și Rene vor ca cei mici să fie inspirați de numele lor pentru că ei, la rândul lor, au fost inspirați de acești oameni", spunea reprezentantul familiei de la acea vreme.

Gemenii nu împliniseră nici măcar șase ani când au rămas orfani de tată.

Citește și: Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"

Celine Dion a trecut prin mai multe proceduri FIV pentru a avea copii

Înainte de a reuși să devină mamă, Celine Dion a trecut prin mai multe proceduri de fertilizare in vitro. Tocmai de aceea, pe primul ei născut l-a numit "copilul-miracol" pentru că a venit pe lume după multe sacrificii și încercări eșuate. 

După nașterea lui Rene-Charles, Celine și-a mai dorit să fie mamă, așa că a mai încercat cu FIV. După șase runde și un avort spontan, în 2010 a rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni.

Soțul ei, Rene Angelil, a murit în 2016

nuntă Celine Dion

Celine Dion și Rene Angelil s-au căsătorit în decembrie 1994. / Foto: Profimedia

Celine Dion a rămas văduvă în 2016. Nici acum, aceasta nu și-a revenit complet după moartea celui care a fost iubirea vieții ei. Artista și managerul muzical Rene Angelil au fost căsătoriți vreme de 22 de ani. S-au cunoscut pe când ea era o adolescentă și au început o relație când cântăreața avea 19 ani.

În 1994, Celine și Rene s-au căsătorit într-o ceremonie impresionantă, la care solista a purtat o rochie amplă și o coroniță atipică, de peste 3 kilograme, făcută din 2.000 de cristale Swarovski.

Legat de soțul ei, Rene, care a murit în 2016, la 73 de ani, din cauza unui cancer la gât, Dion a spus că-i simte și acum prezența în preajma ei.

Dion și Angelil, ambii din Quebec, s-au cunoscut prima oară pe când ea nici nu împlinise 13 ani. El avea 39 de ani, era un manager muzical aflat la a doua căsnicie, când a decis să o ajute pe Celine să devină o stea. 

Au început să se întâlnească în 1988, la trei ani de la divorțul lui. Dar au așteptat alți șase ani până să se căsătorească, din cauza temerilor că lumea nu ar vedea cu ochi buni relația lor.

Imagini cu familia lui Celine Dion

Galerie foto

Top citite
01 Celine Dion
Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică
02 Celine Dion Returns To Caesars Palace Residency
Celine Dion, într-o imagine rară alături de gemenii ei, la concertul The Rolling Stones. Nelson și Eddy au 13 ani
03 Priyanka Chopra makes out with real life husband Nick Jonas while Sam Heughan gets dating advice from Céline Dion in Love Again Trailer
Celine Dion, în lacrimi la concertul The Rolling Stones, în Vegas. Imaginile cu artista, surprinse în tribunele stadionului Allegiant
04 Celine Dion Performs On NBC's "Today"
Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă
05 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a ales să poarte o haină lungă, peste rochie, în timpul apariției surpriză de pe scena de la premiile Grammy 2024, în februarie. 

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă

"I Am: Céline Dion", documentarul în care cântăreaţa vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă, Sindromul Persoanei Rigide, va fi lansat pe 25 iunie, a anunţat aceasta pe contul ei de Instagram.

celine dion (1)
Celine Dion, apariție surpriză în vestiarul unei echipe de hochei. Energică, pe tocuri, cu vorbele la ea, nu a părut afectată de boală

În ciuda faptului că trece prin cea mai dificilă perioada a vieții sale, după ce acum un an și jumătate a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion vrea să profite de orice moment și de orice oportunitate. Așa că, atunci când se simte bine, iese din casă. De fiecare dată, însă, în compania unuia sau a tuturor celor trei copii ai lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au eclipsat ghipsul de pe braț, la Cannes 2024
A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au eclipsat ghipsul de pe braț, la Cannes 2024

A fost Miss World acum 30 de ani și a rămas splendidă. Ochii magnetici ai Aishwaryei Rai au eclipsat ghipsul de pe braț, la Cannes 2024

FILM NOW Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

DIGI WORLD De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”

DIGI LIFE O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
DIGI24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit
DIGI SPORT 6.000.000€ pentru Dennis Man!
6.000.000€ pentru Dennis Man!
DIGI FM Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție surprinzătoare după zvonurile de divorț. De ce locuiesc separat?
Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție surprinzătoare după zvonurile de divorț. De ce locuiesc separat?
UTV (FOTO) Jennifer Lopez si Ben Affleck, prima aparitie impreuna dupa zvonurile divortului. Vezi cum au fost surprinsi cei doi
(FOTO) Jennifer Lopez si Ben Affleck, prima aparitie impreuna dupa zvonurile divortului. Vezi cum au fost surprinsi cei doi